Tot ce trebuie să ştii despre Sevilia [video]

Centrul Seviliei

Centrul Seviliei

Am ajuns şi la finalul săptămânii şi chiar dacă am prefera cu toţii să fim de fapt în Sevilia şi nu în faţa calculatorului, dacă citiţi acest text înseamnă că vă planificaţi un city break în Spania, aşadar mai aveţi un pic de răbdare că veţi ajunge şi acolo.

Ca la fiecare destinaţie, am început cu informaţii esenţiale pe care trebuie să le ştiţi înainte de a pleca din ţară, ba chiar înainte să vă planificaţi vacanţa, pentru că am povestit şi despre care e perioada în care nu avem nici temperaturi ridicate, nici unele de avem nevoie de trei rânduri de haine pe noi pentru a putea ieşi din hotel să vizităm ceva prin oraş.

Odată ajunşi în vacanţă primul lucru la care ne gândim sunt, evident, atracţiile turistice de aici, aşa că am stat şi le-am listat pe toate pentru a vă bucura de ele, ba chiar am căutat şi acele atracţii ce nu sunt cunoscute de toată lumea ca să nu pierdeţi ceva din spectacolul oferit de Sevilia.

[vimeo]http://vimeo.com/24990611[/vimeo]

Pentru că ştiu că e destul de important pentru unii încât să planifice o vacanţă specială pentru asta, nu am uitat de mâncarea tradiţională din Sevilia. Tapas, gazpacho sau torrijas, toate sunt gustări pe care trebuie să le încercaţi pentru a vedea ce înseamnă cu adevărat spiritul spaniol.

Pe timp de noapte

Pe timp de noapte

La final, dar cu siguranţă nu la urmă, am lăsat alte tipuri de distracţii din Sevilia. Nu am uitat nici de festivaluri sau evenimente care au loc aici an de an, deci nu rataţi textul.

Gata cu Sevilia pentru noi, voi aţi ajuns acolo sau planificaţi un city break în Spania?

Dacă ajungi în Andaluzia nu trebuie să ratezi o vizită în Granada, simbolul perioadei maure, cea în care Andaluzia cea aridă devenise floarea Europei. Alhambra, una dintre cele 7 minuni ale lumii islamice, e un monument de măiestrie arhitectonică și totodată de prețuire a naturii. Mai multe detalii despre Granada pe tai-tai.net.

Surse foto: Walter Watzpatzkowski/ Flickr.com şi Vic Lic/ Flickr.com.

Adauga un comentariu