Tot ce trebuie să știi despre Rimini [video]

City break la Rimini

City break la Rimini

Am ajuns și la finalul călătoriei noastre virtuale către Rimini și nu mai avem de făcut decât să tragem linie și să vedem tot ce avem de făcut, pas cu pas, prin localitate. 🙂

Înainte să plecați spre Italia, de fapt, dacă stau bine să mă gândesc, chiar înainte să vă planificați city break-ul spre Rimini ar fi bine să aruncați un ochi pe textul cu informațiile esențiale, pe care un turist trebuie să le știe. Fie că vorbim despre o hartă turistică în Rimini, transportul în localitate sau cum stăm la capitolul vreme, toate sunt lucruri de care vă veți lovi odată ce ajungeți acolo, deci mai bine să fiți pregătiți din timp.

Odată ce ați ajuns aici, v-ați cazat și v-ați desfăcut bagajele cred că vă gândiți cu toții la atracțiile turistice pe care le puteți vedea. Nu am stat pe gânduri și am căutat pentru voi cele mai importante obiective turistice din Rimini, la care am adăugat apoi și câteva atracții inedite, locuri speciale pe care nu le veți găsi în toate ghidurile turistice.

[vimeo]http://vimeo.com/26715457[/vimeo]

Am ajuns și la capitolul preferat pentru gurmanzi: mâncare tradițioanlă în Rimini. Nu scăpăm de paste și de pizza, eu una am senzația că pentru italieni nu trece nici măcar o zi fără a avea pe masă ori paste ori pizza.

Unul dintre podurile din localitate

Unul dintre podurile din localitate

La final, un drum spre câteva magazine sau o piață din localitate e numai bun sau oare mai bine un festival tradițional? Alegeți voi, pentru că în Rimini avem și magazine mai mari sau mai mici, de designeri sau la colț de stradă, dar și evenimente frumoase care sunt organizate aici an de an.

Ați fost la Rimini? Cum vi s-a părut? Vă mai întoarceți?

Surse foto: mathiasp/ Flickr.com și *clairity*/ Flickr.com.

Adauga un comentariu