Ghiceşti şi câştigi (concurs incheiat)

Premiile concursului nostru

Dacă e martie ne pregătim de primăvară şi cum e mai frumos să facem asta decât să începem cu un concurs?

Unul legat de vacanţe, normal, că doar cu toţii suntem cu gândul la asta fie că recunoaştem sau nu.

Prietena noastră Orania a fost în Dubai să petreacă de noaptea dintre ani şi nu s-a întors acasă fără cadouri pentru theCityBreak.ro, de fapt pentru cititorii noştri.

Este vorba despre o şapcă pentru cei care iubesc oraşul, dar se tem de razele puternice ale soarelui, un set de cărţi care te ajută să treacă timpul atunci când eşti în avion sau pe drum cu tot cu o cutie de aluminiu simpatică ce e perfectă pentru a ţine în siguranţă cărţile de joc şi un snow-globe care de fapt este un sand-globe cu o cămilă ce îţi aduce aminte mereu că vara e mai bună decât iarna şi că în sezonul cald ai mai multe şanse să te distrezi peste graniţe.

Acum că am povestit despre cadouri ce mai e de spus? Cum veţi putea intra în posesia lor, desigur.

Nimic mai simplu: aveţi un pic mai jos două câmpuri de completat şi gata.

Trebuie doar să ghiciţi unde este făcută poza de mai jos. Atenţie, nu mă refer la cea cu toate cadourile (nu de alta, dar cea cu premiile puse la bătaie este făcută pe o masă 🙂 ). Lăsând gluma la o parte trebuie să vă gândiţi la o regiune sau chiar la oraşul exact unde este realizată fotografia.

Trei norocoşi aleşi random dintre cei care ghicesc sau sunt cel mai  aproape de adevăr primesc unul dintre premii.

Pe locuri… fiţi gata… start la ghicit!

Tragem linie într-o săptămână, adică lunea care vine şi vedem cine sunt norocoşii!

Mult succes!

PS – Promitem să nu afişăm adresa ta de mail sau numărul de telefon. Avem nevoie de aceste date doar pentru a te contacta în cazul în care eşti printre câştigători. Ne poţi lăsa chiar şi un cont pe o reţea de socializare, important este doar să avem cum să dăm de tine.


UPDATE! – Rezultate concurs

Am primit 60 de raspunsuri la intrebarea noastra concurs insa doar cateva dintre ele ne-au atras atentia, pentru ca se apropiau cat de cat de adevar. Fotografia este facuta in Italia, undeva in zona Toscana sau Venetia, insa nici noi nu cunoastem exact oraselul. Tocmai de aceea v-am intrebat pe voi, cu gandul ca ne veti putea ajuta sa aflam exact localitatea. Singurii care s-au apopiat cat de cat de aceasta zona sau au oferit un raspuns cat de cat “Italia related”, au castigat cele 3 premii astfel:

– Venetia – Mihai Dragomirescu (jocul de carti)
– Taormina – Za List (sapca)
– Sim Cris 22xx pentru cercetarea facuta (sand-globe-ul cu cămilă)

Multumim tuturor pentru participare!

PS: Pe castigatori ii voi contacta in cursul acestei saptamani pentru a seta detaliile referitoare la livrarea premiilor.

Comentarii 8
Adauga un comentariu