Luuume, luuume! Avem iar concurs! De data aceasta de la Belkin (concurs incheiat)

produse Belkin

Concurs theCityBreak.ro

De data aceasta premiile sunt dedicate celor cărora le place să plece în city break cu maşina, adică celor cărora propriul autovehicul le este atât de drag, încât le este greu să se despartă de el chiar şi în vacanţă sau acelora dintre voi care caută din prima companiile care oferă maşini spre închiriat, atunci când ajung la destinaţie!

Pentru că ştiu şi eu că introducerile trebuie să fie scurte (deşi nu reuşesc mai niciodată să mă limitez) de data aceasta chiar trec la subiect şi vă spun premiile:

  • Micro Auto Charger: F8Z445, încarcă iPhone-ul şi iPod-ul în maşină,
  • Tune Cast Auto Universal with ClearScan, F8Z439: asculţi muzică de pe orice MP3 player pe sistemul audio al autovehicolului, îl încarci prin portul USB şi cu opţiunea Clear scan găseşte rapid cele mai bune frecvenţe,
  • Air Cast Auto; F4U037: este un switch pe tehnologie bluetooth, care permite schimbare între ascultarea muzicii şi convorbirile telefonice (hands-free); elimină ecoul; are optiune de internet streaming pentru telefoanele multimedia. Am descoperit şi un review video interesant la Air Cast Auto.

Fie că aţi plecat cu maşina voastră sau a prietenilor în city beak şi indiferent dacă aveţi un telefon sau muzica este stocată pe MP3 player, cele trei dispozitive vin în ajutorul vostru pentru a transforma orice drum în unul acompaniat de muzica voastră preferată!

De cealaltă parte, dacă aveţi de gând să închiriaţi o maşină, atunci e tare complicat să plecaţi de acasă cu tot cu un teanc de CD-uri cu muzică, doar pentru că nu reuşiţi voi să trăiţi fără melodiile preferate, iar radiourile de peste graniţe difuzează doar playlist-uri care nu vă sunt pe plac. Cu unul dintre device-urile de la concurs situaţia e rezolvă numaidecât: introduceţi un capăt în slot-ul dedicat de la maşină şi celălalt capăt în telefonul mobil sau în player, iar muzica voastră preferată o să răsune pe orice drum!

În plus, ultimele două device-uri din lista de mai sus ne permit să le folosim şi ca hand free şi, mai presus poate de tot, nu-ţi blochează mufa de la brichetă, de care de obicei ai nevoie fix atunci când ai un astfel de gadget conectat!

Noi le-am testat şi se instalează extrem de uşor, iar sunetul este unul de excepţie!

Dacă măcar unul dintre gadget-urile de mai sus vă fac cu ochiul, deşi noi zicem că ar trebui să vă facă cu ochiul toate pentru că toate trei sunt numai bune pentru a condimenta vacanţele scurte sau lungi, atunci comentaţi aici şi povestiţi-ne despre o păţanie cu maşina în vacanţă. Fie ea amuzantă, tristă, inventată sau adevărată!

Cele trei păţanii care “ne vor unge la suflet” vor primi cele trei super gadget-uri de vacanţă de mai sus!

Mulţumim Belkin pentru produse, timpului liber pentru că ne permite să plecăm în city break-uri şi vouă (în avans) pentru comentarii şi spunem START!

Încă ceva: strângem comentarii până pe 13 noiembrie, iar pe 14 noiembrie anunţăm câştigătorii!

Vezi mai multe fotografii cu device-urile pe pagina noastră de Facebook!

LATER UPDATE:

Aşa cum am promis astăzi venim cu lista câştigătorilor:

  • Petran Melinda (Micro Auto Charger)
  • Aurora (Tune Cast Auto Universal with ClearScan)
  • Ion Gabriel (Air Cast Auto)

Vă mulţumim tuturor pentru comentariile frumoase şi îi felicităm cu mare drag pe cei trei câştigători! Aşteptăm să ne scrieţi pe contact [@] thecitybreak [.] ro pentru a afla cum veţi intra în posesia premiilor! 🙂

PS – Anca Moisa, rămâne vorba între noi, dar eu una nu cred că a fost ok ceea ce ai făcut, cu atât mai mult funny nu e nici pe departe…

Comentarii 24
Adauga un comentariu