Cât de gurmand eşti? (concurs incheiat)

Cat de gurmand esti

Tu cât de gurmand eşti? Află din concursul nostru!

Avem un super concurs pentru voi, mai exact pentru aceia dintre voi care nu pot pleca dintr-o ţară fără să guste din toate preparatele tradiţionale de acolo. 🙂

Aşa cum cred că v-aţi dat seama încă din titlu, este vorba despre un concurs destinat gurmanzilor: Cât de gurmand eşti?

Ne răspundeţi la 20 de întrebări pe Facebook şi la final “share-uiţi” cu prietenii quiz-ul pe care l-aţi făcut şi gata! Aflaţi cât de multe informaţii ştiţi despre mâncarea tradiţională de peste hotare şi intraţi în cursa pentru un Tizi Mobile TV, un Live Action Camera grip, Universal Media Reader şi un Windows Mount (toate produsele oferite de Belkin) plus alte şase premii surpriză, tot marca Belkin!

Nu vă faceţi griji, întrebările nu sunt grele deloc, ba chiar dacă vă uitaţi cu atenţie la poze sunt convinsă că vă veţi prinde de răspunsurile corecte la cele mai multe dintre ele. Apoi, este vorba despre întrebări de tip “grilă”, cu un singur răspuns corect, aşadar puteţi elimina răspunsurile greşite şi astfel aveţi avea mai multe şanse să le descoperiţi pe cele corecte. Mai mult decât atât, la fiecare întrebare avem şi indicii care să vă ajute să alegeţi din cele trei variante pe cea corectă.

Zece dintre voi mai norocoşi vor  fi premiaţi cu produsele despre care v-am povestit mai sus. Pentru mai multe şanse la premii, jucaţi de mai multe ori .

Tragem linie pe 28 mai, după ora 12:00, până atunci noi vă urăm mult succes şi… Poftă Bună!

Jucaţi concursul “Cât de gurmand eşti?”!

Comentarii 1
Adauga un comentariu