Despre

Vrem să devenim prima sursă de informare atunci când vă faceţi planurile de plecare într-un city break sau într-o vacanţă (mai lungă sau mai scurtă) De aceea publicăm zilnic, după o “reţetă proprie”, articole despre principalele destinaţii de vacanţă din lume şi tips&tricks pentru călătorii în afara graniţelor.

În ultimii 2, 3 ani, partea financiară a devenit un impediment atunci când am fost pe punctul de a pleca într-o vacanţă, aşa că excursiile au devenit din ce în ce mai scurte, cursele low cost sunt şi la noi foarte căutate şi city break-urile mai dese. Cu cât mai multe vacanţe cu atât mai bine, numai că un city break poate să fie uneori mult prea scurt pentru a reuşi să vizitezi tot ce ai vrea. Noi te ajutăm să-ţi faci un plan bine pus la punct, pentru a nu rata niciunul dintre punctele de interes pe care vrei să le vizitezi.

Destinaţii

Fiecare destinaţie o “luăm la puricat” prin 6 texte, pe care noi le considerăm la fel de importante. Începem cu informaţiile esenţiale despre ţara, respectiv oraşul în care veţi ajunge, nu uităm de atracţiile turistice pe care nu ar trebui să le rateze niciun vizitator sau de acele locuri mai puţin cunoscute, dar care fac deliciul unui city break bine organizat, continuăm cu tradiţiile, mâncarea şi băuturile de care vă veţi lovi în timpul vacanţei şi la final povestim despre tot felul de distracţii de care vă puteţi bucura odată ajunşi acolo. Pentru a ne asigura că nu aţi ratat nicio informaţie, la finalul fiecărui “set cu destinaţii” revenim cu un wrap-up care rezumă tot ce am considerat noi că vă este de folos.

Hartă

Pentru a te orienta mai bine, poţi suprapune hartă noastră (unde sunt toate punctele de interes despre care am scris) cu a ta hartă turistică.

Tot ce trebuie să ştii

Ne place să fim la curent cu tot ce mişcă, aşa că publicăm constant şi oferte din domeniu sau editoriale legate de vacanţe.

Echipa theCityBreak

În mod normal, la această secţiune sunt prezentaţi într-o manieră cât mai “cuminte” toţi cei care fac parte din echipa din spatele unui proiect. Nu o să facem nici noi excepţie de la regulă, aşadar:

  • Uncle M este cel care a gândit şi a lansat acest proiect. Pe Uncle M îl ştiţi încă din anul 2009 când împreună cu Bob a lansat proiectul UrbanKid.ro,
  • Catalin Zalog este web developerul din spatele theCityBreak.ro,
  • Cosmin Neagu a făcut logo-ul theCityBreak.ro,
  • Roxana Jilăveanu, adică subsemnata, care scrie de zor despre vacanţe,
  • Andrei Constantinescu, care visează în faţa ecranului PC şi a tastelor la vacanţe lungi sau scurte peste graniţe.

Ne dorim să primim cât mai mult feedback din partea voastră! Fie că este vorba de un like pe Facebook, un comentariu la unul dintre articole sau un guest post, ne-am bucura să ne spuneţi ce vă place şi ce nu sau să ne daţi de veste atunci când credeţi că ar trebui să scriem despre un anumit subiect sau o anumită destinaţie.

COPYRIGHT theCityBreak.ro

Materialele publicate ne aparţin, vă rugam să ne respectaţi orele de muncă şi să nu le preluaţi sau modificaţi fără a ne contacta înainte şi fără a ne credita. Dacă ne trimiteţi un mail la contact [at] theCityBreak.ro suntem convinşi că vom reuşi să ajungem la o concluzie care ne va face fericiţi atât pe noi, cât şi pe voi.

Tema este una Woo Themes customizată de Uncle M şi Cătălin Zalog.