Dragoste pentru suveniruri, în stil parizian (concurs incheiat)

Concursul durează pana pe 13, sa va fie cu noroc

Concursul durează pana pe 13, sa va fie cu noroc

Nouă ne place să credem că în fiecare dintre noi şi clar în fiecare dintre voi stă ascuns bine un turist împătimit. Orice turist iubeşte călătoriile, asta e normal, dar un turist care se respectă iubeşte clar suvenirurile care îi aduc aminte de city break-urile sale. Tocmai de aceea, nişte amintiri faine care să ne ducă cu gândul la… Paris nu ar strica nimănui.

Este vorba despre o ceşcuţă chic de espresso, un breloc fain cu turnul Eiffel şi un breloc de chei cu acelaşi celebru monument. Cum trebuie să procedaţi pentru a le câştiga? Simplu! Dai un mare LIKE paginii theCityBreak.ro pe Facebook si apoi share-uieşti fotografia concursului si poţi câştiga unul din cele 3 suveniruri aduse de la PARIS! (http://j.mp/tcb-paris). Dintre participanţii la acest mic concurs vom trage la sorţi câte un câştigător pentru fiecare din cele 3 suveniruri. Dacă îţi doreşti unul anume, lasa un comentariu pe Facebook cu suvenirul dorit.

Atenţie mare cu cât de repede vă mişcaţi pentru că acest concurs va dura până la data de 13 aprilie, ora 23:59. Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi pe pagina noastră de Facebook, ziua următoare.

Spor!

P.S: Pentru a vedea mai bine premiile click pe foto din articol sau fuga direct la pagina noastră de Facebook.


UPDATE! – CONCURSUL S-A INCHEIAT!

In primul rand vrem sa multumim tuturor pentru participare iar acum, haideti sa vedem cine sunt cei 3 castigatori norocosi:

1. Ana Stamati (ceasca espresso)
2. Oneth Ciprian (magnet)
3. Cioanta Alin (breloc pentru chei)

PS: Pe castigatori ii voi contacta in cursul saptamanii viitoare pentru a seta detaliile referitoare la livrarea premiilor.

Adauga un comentariu