Aducem spiritul Crăciunului de la Viena în casele voastre (concurs incheiat)

Căni de la târgurile de Crăciun de la Viena

Căni de la târgurile de Crăciun de la Viena

Am vrut să încep cu “Hai noroc!”, dar bine că mi-am dat seama că în cană nu se poate turna iarna doar vinul fiert, ci şi ciocolată caldă sau un ceai fierbinte. 😀

Prietenul nostru Marian Buhnici a fost la Viena de Crăciun şi pentru că noi ne-am uitat lung şi am fi vrut să ne ia şi pe noi în valiză (vorba melodiei) şi ne simpatizează ne-a adus cadou, de fapt ne-a adus trei cadouri. Este vorba despre trei căni de la târgurile de Crăciun din Viena: una de la faimosul târg Rathausplatz (cana oficială din 2011) şi celelalte două de la Maria Theresien Platz.

Se spune că “dar din dar se face” aşadar le oferim cu drag pe toate trei. Şi nici nu trebuie să vă chinuiţi dacă vă fac cu ochiul, pentru că singura condiţie este ne daţi Like la pagina de Facebook. La finalul acestei săptămână vom trage la sorţi şi vedem unde se duce norocul de la Viena, pardon cănile de la târgurile de Crăciun din Viena. 🙂

Povestea cănilor de Crăciun

Viena este clar una dintre destinaţiile de top atunci când vorbim despre Sărbătorile de Crăciun. Despre târgurile de acolo ştim cu toţii, dar cei care nu au ajuns în plin sezon nu ştiu însă că la ei atunci când cumperi vin fiert sau ciocolată caldă nu eşti servit cu vestilele pahare de plastic, ci cu nişte căni care rămân la tine la final.

Este chiar o tradiţie şi an de an există un model de cană oficial, unii chiar şi-au propus să facă o colecţie cu toate cănile de la târguri. Puteţi vedea toate modele din 1993 încoace pe christkindlmarkt.at.

Recapitulăm?

Like la pagina noastră de Facebook şi la final de săptămână trei dintre voi vor avea căni direct de la târgurile de Crăciun din Viena.

PS – Dacă vreţi musai şi voi o cană şi nu vă aflaţi printre câştigători o puteţi cumpăra cu 3.50 euro.

LATER UPDATE:

Şi câştigătorii sunt…

  • Alexandra Mirică
  • Adina Smolenic
  • Simona Steriu

Vă rugăm să ne daţi mail la contact [@] thecitybreak [.] ro pentru a vorbi despre cum puteţi intra în posesia cadourilor! 🙂

Vă mulţumim tuturor pentru participare şi pentru cei care nu au câştigat nimic vrem să vă spunem că nu trebuie să fiţi supăraţi pentru că vom da drumul la noi concursuri cât de curând!

LATER UPDATE 2

Din păcate, Adina şi Simona nu au dat niciun semn pe adresa noastră de email, deşi a trecut destul de mult timp de la concurs, aşadar cele două căni se vor duce la:

  • Drăgan Daniela
  • Marinela Toader
Adauga un comentariu