Tot ce trebuie să știi despre Florența [video]

Apus peste Florenta

Apus peste Florenţa

Sper că v-am obișnuit ca începutul de week-end să fie cu toate informațiile despre destinația săptămânii. De data aceasta am călătorie virtual timp de cinci zile în Italia, iar Florența nu ne-a dezamăgit la niciun capitol.

Oraşul este unul care va deveni destinația preferată celor care iubesc arta și arhitectura. Plin de palate vechi şi înalte, biserici superbe şi galerii de artă cunoscute în întreaga lume, Florența e acel loc unde nu te duci pentru a te grăbi de la un loc la altul sau pentru a scurta o plimbare lungă pe străzile înguste și pietruite. Cu toate acestea, nu putem pleca în vacanță fără informații esențiale despre acel loc. Cam cât costă transportul în comun, care este perioada în care ar trebui să ajungem acolo pentru a nu ne calca pe picioare cu toți ceilalți turiști sau care sunt capcanele în care ar putea pica vizitatorii sunt doar câteva dintre acele lucruri pe care trebuie să le știm înainte să ne planificăm city break-ul.

Buuun, acum că “ne-am acomodat” cât de cât cu orașul trebuie să trecem la atracțiile turistice pe care nu le puteți rata în Florența. Milioane de oameni din toate colţurile lumii sunt atraşi de această regiune din Italia, datorită punctelor de interes de aici.

[vimeo]http://vimeo.com/18268458[/vimeo]

Atracțiile de care vă spuneam mai sus nu sunt singurele de vizitat în oraș, să nu uitați nici de acele locuri care nu sunt la fel de cunoscute, dar care merită cu siguranță să le vizitați.

Podul Vechi

Podul Vechi

După atâtea vizite parcă ar merge și un altfel de distracție, nu? Am făcut pentru voi o listă cu toate festivalurile importante din Toscana, unde mai pui că nu am uitat nici de shopping sau de sporturile tradiționale de aici.

Sper că nu am uitat nimic și vă doresc o vacanță de vis la Florența!

Surse foto: Metamorphite/ Flickr.com și Bruce_of_Oz/ Flickr.com.

Comentarii 1
Adauga un comentariu