Toate informaţiile de care ai nevoie în Kiev [video]

Kiev, pe timp de noapte

Kiev, pe timp de noapte

Săptămâna aceasta am plecat într-un city break virtual la Kiev şi nu ne-a părut rău deloc pentru că avem cu adevărat ce să vedem aici.

Atmosfera romantică a oraşului, clădirile vechi şi monumentele impunătoare fac din Kiev un oraş cu adevărat special care merită vizitat măcar o dată în viaţă. Kievul este capitala pe locul secund în Europa după mărime, de aceea este un pic mai greu să putem cuprinde toată localitatea într-un city break, dar asta nu înseamnă că este imposibil.

Am început călătoria noastră virtuală cu informaţiile esenţiale despre Kiev, informaţii precum care este perioada din an perfectă pentru city break sau care sunt mijloacele de transport în comun de care vă puteţi bucura ori care sunt pericolele de care trebuie să ţineţi cont odată ajunşi acolo.

Pentru că în orice oraş am ajunge foarte importante sunt atracţiile turistice nu am uitat nici de ele, ba chiar am completat lista atracţiilor turistice cu unele obiective ceva mai necunoscute, dar la fel de importante precum primele.

[vimeo]http://vimeo.com/38388574[/vimeo]

Ca de fiecare dată, nu am uitat nici de bucate tradiţionale sau de băuturile pe care nu le putem gusta decât aici, aşa că am luat la puricat totul despre Kiev şi ne-am ales cu tot felul de gustări delicioase şi ponturi despre care sunt restaurantele pe care ar trebui să le alegem în Kiev.

Am trecut de atracţii turistice, de mâncare tradiţională, ce ne mai rămâne? Păi distracţie, shopping şi festivaluri tradiţionale! 🙂

Noi am terminat cu city break-ul virtual, dar tare mult ne-ar plăcea să aflăm cum a fost vacanţa voastră în Kiev.

Sursă foto: Dmitro Zagrebelniy/ Fliclkr.com.

Comentarii 1
Adauga un comentariu