Tips: ce lucruri luăm cu noi în vacanţă când plecăm cu cei mici

Ce iei cu tine cand pleci cu copiii in vacanta

Ce iei cu tine când pleci cu copiii în vacanţă

Dacă acum câteva zile vă povesteam despre faptul că 90% dintre părinţi şi-ar dori să fie ceva mai organizaţi atunci când pleacă în vacanţă alături de copii, astăzi ne-am gândit să vă dăm câteva sfaturi cu privire la care sunt acele lucruri musai de luat în bagaj pentru părinţi.

Am descoperit Bebeloi.ro, un site mega-util pentru acei părinţi care pleacă des în city break-uri, căci nu este vorba despre un magazin online de unde cumperi produsele şi te alegi cu ele, ci vorbim de un loc de unde poţi închiria tot felul de lucruri pentru o perioadă limitată de timp. Cu alte cuvinte, dacă ai nevoie de un anumit scaun pentru copii, dar nu doreşti să dai o căruţă de bani pe el pentru că ştii sigur că nu-l vei mai folosi decât în vacanţa aceasta sau dacă ţi-ar fi de folos o cadă gonflabilă (poate cei de la hotel nu au baia “dotată” şi pentru bebeluşi) e mult mai comod pentru buzunar să închiriezi aceste lucruri decât să le achiziţionezi. Unde mai pui că există şi o secţiune specială pentru vacanţe pe site.

Să luăm drept exemplu un pat pliant care fără câteva sute de lei nu-l găseşti pe nicăieri, unde mai pui că atunci când găseşti unele care costă în jur de 200 de lei deja începi să te gândeşti cât de sigure sunt ele pentru copii. Pe site-ul cu lucruri de închiriat îl vei putea lua în primire pentru 40 de lei. Asta înseamnă 2 săptămâni, timp în care puteţi pleca nu doar pentru un city break, cât şi un sejur întreg unde vreţi voi. Pachetul include şi geantă pentru transport şi saltea, deci nu vă veţi mai face griji decât pentru a nu uita aşternuturile favorite ale bebeluşului.

Acelaşi lucru este valabil şi în cazul jucăriilor sau al altor produse speciale pentru copii, uitaţi-vă pe lista cu produse, pentru că nu veţi regreta cu siguranţă.

Voi aţi închiriat până acum diferse echipamente pentru vacanţă sau chiar produse destinate copiilor? 🙂

Sursă foto: lori05871/ Flickr.com.

Adauga un comentariu