Toate informaţiile de care ai nevoie în Torino [video]

City break la Torino

City break la Torino

Această săptămână a fost dedicată unui city break la Torino şi cum suntem la finalul vacanţei noastre online m-am gândit să adun toate informaţiile de care aveţi nevoie înainte şi în timpul city break-ului din Italia. 🙂

Am început, aşa cum era de aşteptat, cu informaţii esenţiale despre Torino, despre cazare, drumul până acolo, dar şi transportul în comun din oraş, cum este vremea pe tot parcursul anului şi câte ceva din istoria oraşului, pentru a afla de unde îşi trag italienii obiceiurile şi tradiţiile.

Marţi în loc de ghinionul la care se aşteaptă cei superstiţioşi noi am venit cu atracţii turistice de neratat: de la catedrale, la palate frumoase sau Muzeul Egiptului, considerat a fi unul dintre cele mai mari muzee de acest fel din Europa, toate obiectivele turistice care merită văzute de oricine ajunge în Torino le-am adunat la un loc, cu tot cu informaţiile importante despre ele.

Dacă tot am ajuns la capitolul obiectivelor turistice nu avem cum să uităm despre acele locuri care nu se regăsesc în toate ghidurile turistice, dar care merită să fie văzute de turişti. Să nu care cumva să le rataţi, merită să le vedeţi pe toate.

YouTube Preview Image

O vacanţă peste graniţe înseamnă şi mâncare specială. În Italia nu aveţi cum să spuneţi că nu o să fie pe gustul vostru mâncarea, mai ales că peste tot veţi da de localuri cu pizza şi paste. Torino are însă mai multe bucate gustoase, iar la desert musai să încercaţi ciocolata care se face aici.

Apropo de ciocolată, ştiaţi că în oraş se organizează un festival destinat ciocolatei? Sunt multe alte evenimente care au loc an de an şi cum nu am ştiut sigur în ce perioadă o să ajungeţi la Torino, m-am gândit să adun evenimentele într-un singur loc, pe luni, pentru a avea siguranţa că nu plecaţi din Torino fără un eveniment pe cinste.

Sursă foto: goodoldsparky/ Flickr.com.

Adauga un comentariu
Torino
esential Esential
de_ne_ratat Obiective de ne-ratat
inedit Obiective inedite
food_drinks Food & Drinks
special Shopping & Special
harta Harta turistica