Toate informațiile de care ai nevoie în Torino [video]

City break la Torino

City break la Torino

Această săptămână a fost dedicată unui city break la Torino și cum suntem la finalul vacanței noastre online m-am gândit să adun toate informațiile de care aveți nevoie înainte și în timpul city break-ului din Italia. 🙂

Am început, așa cum era de așteptat, cu informații esențiale despre Torino, despre cazare, drumul până acolo, dar și transportul în comun din oraș, cum este vremea pe tot parcursul anului și câte ceva din istoria orașului, pentru a afla de unde își trag italienii obiceiurile și tradițiile.

Marți în loc de ghinionul la care se așteaptă cei superstițioși noi am venit cu atracții turistice de neratat: de la catedrale, la palate frumoase sau Muzeul Egiptului, considerat a fi unul dintre cele mai mari muzee de acest fel din Europa, toate obiectivele turistice care merită văzute de oricine ajunge în Torino le-am adunat la un loc, cu tot cu informațiile importante despre ele.

Dacă tot am ajuns la capitolul obiectivelor turistice nu avem cum să uităm despre acele locuri care nu se regăsesc în toate ghidurile turistice, dar care merită să fie văzute de turiști. Să nu care cumva să le ratați, merită să le vedeți pe toate.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pndpZmndUgQ&feature=related[/youtube]

O vacanță peste granițe înseamnă și mâncare specială. În Italia nu aveți cum să spuneți că nu o să fie pe gustul vostru mâncarea, mai ales că peste tot veți da de localuri cu pizza și paste. Torino are însă mai multe bucate gustoase, iar la desert musai să încercați ciocolata care se face aici.

Apropo de ciocolată, știați că în oraș se organizează un festival destinat ciocolatei? Sunt multe alte evenimente care au loc an de an și cum nu am știut sigur în ce perioadă o să ajungeți la Torino, m-am gândit să adun evenimentele într-un singur loc, pe luni, pentru a avea siguranța că nu plecați din Torino fără un eveniment pe cinste.

Sursă foto: goodoldsparky/ Flickr.com.

Adauga un comentariu