Plăteşti mai puţin şi ai vacanţă mai lungă

Teoretic, noi ne-am propus să vă povestim doar despre vacanţele de peste hotare, însă din când în când ne-am zis că poate ar fi bine să vă mai aducem aminte şi despre super oferte la noi. Pe ideea „până acum nu am avut concediu şi acum vreau să plec oriunde pentru câteva zile, dar nu am bani de cheltuială” puteţi să vă bucuraţi de oferta Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România, care a demarat programul „Zile gratuite de vacanţă”.

Să vă explic: la final de august, mai exact de pe 15 până pe 31 august, puteţi plăti cinci nopţi de cazare şi beneficiaţi de şase sau de şapte zile de vacanţă la mare.

Programul şi agenţiile de turism membre ale programului (pentru că, atenţie mare, nu toate agenţiile sunt parte din programul ANAT) le găsiţi pe website-ul oficial ANAT.

Se pare că prima ediţie din anul acesta a avut destul de mare succes. Fie că românii încă încearcă să se convingă că litoralul nu este tocmai la… pământ, fie că unii poate chiar mai cred că este mai ieftin să petreacă o săptămână în România decât acelaşi număr de zile într-o altă ţară cu deschidere la apă, e clar că mulţi nu au renunţat la nisipul românesc.

Voi ce credeţi? Merită să ne petrecem vacanţa în România sau peste hotare?

Adauga un comentariu