Care sunt cele mai spectaculoase ape curgătoare din lume?

Cano Cristales

Noi am spune că Râul Cano Cristales din Columbia ar fi pe primul loc. Este o adevărată paletă de culori care parcă prind magie, de la roşu, la roz sau galben şi toate datorită algelor colorate care ies la suprafaţă vara. Du-te cu un copil acolo şi pun pariu că nici cel mic, dar nici voi nu aţi mai văzut ceva mai colorat de atât!

Cano Cristales se află în Serrania şi aici se ajunge doar cu barca, bine asta după ce ai luat deja avionul înainte, dar imaginea de la final merită orice drum.

Fluviul Zambezi este o altă apă curgătoare situată pe primele locuri atunci când vine vorba de frumuseţile naturii. Fluviul înaintează pe nu mai mult, nu mai puţin de şase state, şi „obosit de atâta drum”, la vârsarea în Oceanul Indian, fluviul creează un adevărat spectacol al apei.

Râul Spree

Un alt râu pe lista cu cele mai inedite este Spree, din Germania. Nu datorită culorilor şi nici datorită mărimii lui sau a spectacolului pe care-l face atunci când se revarsă, ci mulţumită faptului că oferă o inedită cale de a vizita Germania de Nord-Est.

Voi aţi văzut una dintre apele curgătoare de mai sus? 🙂

Vedeţi lista completă cu cele mai frumoase ape curgătoare din întreaga lume pe Unica.ro.

Adauga un comentariu