Cele mai de coşmar destinaţii pentru o vacanţă

asd

Mogadishu, o destinaţie nerecomandată pentru a petrece o vacanţă

Cu toţii căutăm în lung şi în lat cele mai faine locuri din lume unde ne-am putea petrece o vacanţă bine meritată. Este un lucru firesc, sunt complet de acord cu acest lucru, dar oare vreunul dintre noi a stat vreodată să se gândească ce destinaţii ar trebui totuşi să evităm? Care sunt de fapt punctele geografice ale lumii unde o vacanţă ar ieşi foarte prost?

Probabil că cea mai proastă alegere vizavi de alegere unei vacanţe în lume, ar fi dacă am merge să ne destindem în Mogadishu, capitala Somaliei. De ce credeţi că cea mai proastă vacanţă am putea să o avem aici? Pentru că în acest oraş se desfăşoară de ceva ani de zile un război civil de toată frumuseţea. Pe deasupra, Mogadishu este casa piraţilor moderni, iar răpirile şi furturile sunt la ordinea zilei aici.

Următorul oraş pe lista alegerilor neinsipirate pentru o vacanţă este Kandahar, cel de-al doilea oraş ca mărime din Afganistan. Kandahar-ul este o destinaţie nu periculoasă, ci foarte periculoasă deoarece aici au loc frecvent atentate cu bombă, se produc răpiri, iar criminalitatea e în floare.

Pe locul trei, dar nu cel din urmă în topul locurilor pentru vacanţe proaste şi de nerecomandat, este comuna Cite Coleil din Haiti. Ar fi cam imposibil să îţi petreci o vacanţă aici pentru că, în apropiere, de fapt mai peste tot, se află o groapă de gunoi. Cite Coleil este locaţia unde se află una dintre cele mai mari gropi de gunoi ale lumii.

Voi unde aţi petrecut cea mai proastă vacanţă a voastră?

Mai multe destinaţii neindicate de petrecut vacanţa puteţi citi şi pe realitatea.net

Sursă foto: rjones0856/ Flickr.com

Adauga un comentariu