Tu când ai jucat ultima dată avioane?

Planes, aplicaţie Facebook a Paravion.ro

Planes, aplicaţie Facebook a Paravion.ro

Mai ştiţi oare jocul „avioane” din copilărie? Când l-aţi jucat ultima dată? Dar dacă v-am spune că dacă sunteţi cei mai buni la final veţi fi răsplătiţi cu un city break la Paris v-aţi aminti oare cum se joacă? 😀

Cu siguranţă v-am făcut curioşi, aşadar propun să citiţi cu atenţie mai jos ca să nu pierdeţi nici un detaliu cu privire la concurs.

Planes este prima aplicaţie Facebook dezvoltată de Paravion.ro şi se joacă fix cum ştiam noi „avioane” numai că totul se petrece pe un PC şi nu pe o foaie de hârtie. Mai mult, este vorba despre un întreg campionat la finalul căruia cel care are cel mai mare scor primeşte în dar un city break la Paris. Evident că marele campion nu va pleca singur în excursie, ci va putea lua un bun prieten sau, de ce nu, persoana iubită cu el în mica vacanţă.

Asta nu este tot, pentru că şi alţi „piloţi” vor fi premiaţi: şapte iPod-uri suffle aşteaptă să fie oferite concurenţilor cu rezultate bune, alte 50 de căni personalizate şi 50 de magneţi de frigider completează lista cu premii.

Noi atât am avut de spus, mergem să ne jucăm cu avioanele pe Facebook. 😀

 

Adauga un comentariu