Investiţie de peste 400.000 de euro pentru Paravion.ro

Paravion anunţă investiţii de peste 400.000 de euro

Paravion anunţă investiţii de peste 400.000 de euro

Paravion.ro a anunţat relansarea platformei de rezervări online. Adăugarea unor noi servicii integrate a necesitat o investiţie de mai bine de 400.000 de euro, au declarat oficialii, însă noile opţiuni precum existenţa unui motor de căutare sau un singur coş de cumpărături vor face experienţa utilizatorilor mult mai uşoară.

Prima şi poate cea mai importantă schimbare este faptul că platforma online va avea un nou motor de căutare care va permite o sesiune de navigare mai lungă. Cu alte cuvinte, dacă vom căuta o anume vacanţă şi deschidem şi un alt tab în browser, uitând de căutarea noastră, ne putem întoarce liniştiţi pentru că rezultatele noastre sunt salvate pentru o perioadă mai lungă de timp.

A doua noutate se referă la utilizarea unui singur coş de cumpărături pentru orice serviciu: de la bilete de avion, la cazare sau asigurare de călătorie. Mai simplu pentru noi şi mult mai uşor de folosit, decât să stăm şi să folosim coşul de cumpărături de trei ori pentru o singură vacanţă, de acum vom putea să achiziţionăm din prima toate serviciile de care avem nevoie.

A treia schimbare vizibilă constă în modalitatea de a căuta zborurile, de fapt în felul în care ne este dat rezultatul căutării. Paravion.ro ne va permite să vizualizăm şi durata pe segment şi timpul de escală în aeroport.

De parcă nu ar fi de ajuns, cât de curând vom avea parte de noi servicii: rent-a-car, informaţii despre atracţiile sau evenimentele importante care au loc în destinaţia selectată şi nu numai. Iar versiunea de mobil cu tot cu aplicaţii pentru iPhone, Android şi Windows, va fi lansată cât de curând.

După atâtea veşti bune parcă abia aşteptăm să vină 2012 cu noi destinaţii pentru vacanţe, nu?

Sursă foto: Ed Yourdon/ Flickr.com.

Adauga un comentariu