Gadget-uri de călătorie puse la bătaie [CONCURS ÎNCHEIAT]

Tu îţi protejezi gadget-urile atunci când călătoreşti?

Tu îţi protejezi gadget-urile atunci când călătoreşti?

Ştim că nu am mai scris de ceva timp, dar am revenit în forţă şi pentru a vă demonstra asta avem un concurs tare interesant pentru voi, cei care plecaţi des în city break-uri şi care aveţi nevoie de tot felul de huse sau carcase pentru a vă proteja device-urile pe plajă, la munte sau în plimbările lungi şi dese.

De data aceasta, prietenii de la Belkin care ne susţin mereu atunci când vine vorba despre siguranţa gadget-urilor noastre şi nu numai ne oferă tot felul de folii de protecţie, huse de piele sau de plastic ori husele de tip sleeve pentru cele mai noi gadget-uri: de aceea multe sunt pentru noile modele de iPad şi iPhone.

Trebuie să recunoaşteţi cu toţii că sunt mulţi dintre voi care au stricat un anume telefon sau o tabletă ori, şi mai trist, un laptop, atunci când aţi fost în vacanţă. Fire de nisip, prea mult timp lăsat în soare, scăpat pe jos printr-un muzeu interesant sau mai ştiu eu ce… şi aşa bugetul de vacanţă a trebuit suplimentat pentru a cumpăra gadget-ul cu pricina.

Revenind la concurs totul este foarte simplu: comentaţi aici până pe 15 februarie în ce oraş ai merge an de an într-un city break. Cele mai simpatice comentarii (aşadar trebuie să şi argumentaţi de ce, nu doar să spuneţi oraşul) vor primi unul dintre produsele de mai jos, adică:

 1. Stretch Sleeve pentru tabetele Samsung,
 2. Portfolio Sleeve pentru iPad mini,
 3. Snap Sheild pentru noul iPad,
 4. Clasic Cover pentru iPad mini,
 5. Carcasă transparentă pentru iPhone 5,
 6. Husă piele pentru iPhone 5,
 7. Folie transparentă de protecţie pentru iPhone 5,
 8. Folie anti-murdărie transparentă pentru iPhone 5.

Vă las şi cu o galerie foto cu toate produsele şi vă aşteptăm să comentaţi.

Succes! 🙂

UPDATE AM ALES CÂȘTIGĂTORII:

 • Premiul no 1 merge la Cosmin
 • Premiul no 2 merge la Ionut C (commentul lui a intrat în spam și a fost șters din greșeală – ne iertați)
 • Premiul no 3 merge la Adina Balas
 • Premiul no 4 merge la Costin Roxana
 • Premiul no 5 merge la Croitoru Roxana Anda
 • Premiul no 6 merge la Alina
 • Premiul no 7 merge la Costin Prapovici

Mulțumim tuturor pentru participare și așteptăm ca cei care au câștigat să ne dea de veste (cu aceeași adresă de mail de pe care au comentat mai jos pentru a putea avea siguranța că voi sunteți) un semn pe contact [@] thecitybreak [.] ro pentru a discuta mai multe despre cum veți putea intra în posesia premiilor. 🙂

Sursă foto: Robert S. Donovan/ Flickr.com.

Comentarii 44
Adauga un comentariu