Ce sfaturi de călătorie aveţi pentru Valencia? (concurs incheiat)

Bunatati din Barcelona aduse de Cosmin

Bunătăţi din Barcelona aduse de Cosmin

Ştiţi că nouă ne place tare mult să călătorim, iar noi ştim că sfaturile venite din partea unor turişti cu experienţă cântăresc destul de mult atunci când vine vorba de city break-uri. Îmi place să cred că noi împreună cu voi constituim un grup în care ne putem ajuta cu ponturi sau sugestii despre viitoarele noastre călătorii. Tocmai de aceea ne-am gândit la următoarea propunere.

Prietenul nostru Viorel a decis că este timpul să vadă Valencia si are nevoie de nişte sfaturi de la voi, cei care aţi mai vizitat acest orăşel spaniol pentru ca noi abia saptamana viitoare ne-am propus sa vorbim despre aceasta destinatie. Ne putem gândi că voi veţi fi un fel de ghizi pentru el, aşa că vă rugăm să îl ajutaţi pe amicul nostru cu ponturi despre ce obiective inedite poate vedea, ce puncte turistice să nu rateze sau unde e cel mai bine să se cazeze. Şi pentru că împreună cu voi îl vom ajuta pe Viorel, ne-am gândit să punem la bătaie şi trei premii pentru cele mai faine şi utile ponturi posibile. Darurile le puteţi vedea chiar în fotografia articolului, aşa că puneţi bine ochii pe ce v-ar plăcea.

Concursul nostru ajutător porneşte la drum de astăzi şi se va întinde până vineri, iar premiile le avem de la o cunoştinţă mai veche a noastră. Este vorba de Cosmin de la SmartBride.ro care tocmai ce s-a întors dintr-un city break în Barcelona.

Spor la comentarii şi sfaturi bune, să aveţi har la ponturi pentru că noi suntem cu ochii pe comentariile voastre, iar la final de săptămână desemnăm şi câştigătorii.

Succes tuturor!


UPDATE! – Rezultate concurs

Castigatorii sunt:
– Maria (solnitele)
– Alex (masinuta)
– Liliana (brelocul)

Multumim tuturor pentru participare!

Comentarii 8
Adauga un comentariu