De ce îţi place să călătoreşti? [CONCURS ÎNCHEIAT]

Aşteptăm vacanţa

Aşteptăm vacanţa

Am auzit multe persoane care spun că le place să călătorească şi la fel de multe răspunsuri inedite. Unii spun că vor să se rupă de cotidian, alţii că vor să descopere mereu noi locuri, de la mâncare, la peisaje şi oameni sau tradiţii, ori pur şi simplu vor să se schimbe şi văd în călătorii un motiv bun prin care îşi pot schimba mentalitatea şi felul de a fi.

De ce ne place nouă să călătorim?

În primul rând pentru că atunci când plecăm la drum dăm mereu de noi provocări, de cele mai multe ori sunt situaţii la care nu ne puteam gândi niciodată. De la camerele de hotel care arată mai bine sau mai puţin bine decât în poze, la felul de a fi al localnicilor sau situaţii inedite în care nu putem face nimic altceva de multe ori decât să ridicăm din umeri şi să acceptăm situaţia.

De multe ori city break-urile sau călătoriile lungi sunt modalitatea perfectă pentru a ne regăsi. Atunci când simţim că viaţa de zi cu zi a devenit monotonă sau dăm de prea multe probleme la care oricât de mult ne-am gândi nu le putem rezolva, plecăm din ţară. Pare simplu, dar e departe de asta, numai că într-o cu totul altă lume şi încojuraţi de oameni pe care abia de îi cunoşti, te regăseşti pe tine mult mai uşor, pe tine cel “adevărat” nu pe tine cel care mergi zi de zi la job.

experimentăm, să vedem ce înseamnă diferenţa dintre culturi. Pentru asta nu trebuie să pleci departe, sunt multe ţări (prima care-mi vine în minte şi e apropiat e Austria) unde oamenii sunt foarte diferiţi. De la felul de a vedea viaţa, până la comportamentul lor, tradiţiile şi în ceea ce cred – totul este dferit, iar asta ne oferă o imagine amplă despre ceea ce putem deveni şi noi dacă vrem.

Mai în glumă, mai în serios, ne place să călătorim şi pentru că primim tot felul de vouchere şi cadouri de la agenţiile de călătorii. Acum Eximtur sărbătoreşte 20 de ani de activitate. Cu această ocazie în loc să oferim noi cadouri de aniversare ne oferă agenţia nouă: oricine cumpără un serviciu între 15 şi 30 aprilie primeşte automat un voucher de reducere şi un cadou pentru vacanţă. Dacă nu mă credeţi intraţi chiar voi pe site-ul Eximtur şi vă veţi convinge că am dreptate unde mai pui că avem şi call-center-ul non-stop *9977 unde putem să ne informăm despre vacanţa care se pliază pe nevoile noastre.

Şi pentru că tot am vorbit despre motivele pentru care ne place să călătorim, dacă vei comenta la acest articol cu motivul tău ai şansă să câştigi un cadou simpatic şi util pentru vacanţe: un prosop de plajă şi o pernă de voiaj. Pe 30 aprilie anunţăm cine pleacă în vacanţă anul acesta cu daruri noi şi simpatice. 🙂

LATER UPDATE:

Andreea felicitări! Te va contacta organizatorul pentru a-ţi oferi mai multe detalii cu privire la premiu.

Sursă foto: Moyan_Brenn/ Flickr.com.

Comentarii 2
Adauga un comentariu