City break-urile offline se programează online

În ultima perioadă am călătorit virtual şi am văzut, tot virtual, mai multe locaţii decât am vizitat în offline în ultimul an. Am călătorit în multe city break-uri cu theCityBreak.ro şi acum vă aştept şi pe voi să faceţi asta. Nu vă spun să vă strângeţi bagajele, ci să închideţi celelalte tab-uri în browser, nu vă spun nici să vă scrieţi cererea de concediu de odihnă, ci să lasaţi pentru câteva minute mail-ul, telefonul mobil şi alte task-uri pe care le aveţi în această zi de luni şi să ne citiţi, după care să ne găsiţi un „loc cald” în Google Reader. După ce aţi făcut toate acestea, eu vă urez „Bine aţi venit în city break-ul virtual!

Ca un bun „ghid turistic online” ar trebui să vă mai spun că aici veţi găsi toate informaţiile de care aveţi nevoie atunci când plecaţi din ţară. Serios! Dacă veţi alege o destinaţie veţi vedea că veţi găsi inclusiv cum se numeşte autobuzul turistic din respectivul oraş şi cam cât costă un bilet pentru a vă urca în el sau care sunt restaurantele mai ieftine sau mai scumpe, situate pe lângă obiectivele turistice pe care le veţi vizita. Asta ca să nu mai spun că sunt listate toate punctele de interes din fiecare oraş în parte şi la secţiunea „Articole” sunt tot felul de informaţii utile indiferent de ţara pe care o alegeţi.

Acum apropiaţi-vă puţin de tastatură, uitaţi-vă cu atenţie la câmpul de mai jos unde scrie „Adaugă un comentariu” şi spune-ţi-ne ce părere aveţi. Acceptăm orice fel de feedback, poate să fie el şi negativ şi pozitiv, ne puteţi ura „Bun venit!” ori puteţi scrie despre cum aţi aflat de theCityBreak.ro. Suntem abia la început şi avem aceeaşi senzaţie pe care o aveţi şi voi atunci când coborâţi din avion într-o ţară pe care nu o cunoaşteţi, senzaţie care se poate traduce pe bună dreptate prin „avem multe emoţii”, dar nouă ne place să o numim „spirit de aventură”, pentru a ne da viteji, pentru că, la final tot emoţii se cheamă! 🙂

La final, vă urez „Călătorie virtuală plăcută şi la cât mai multe city break-uri!”

PS: Dacă vreţi să ne cunoaşteţi mai bine vă aşteptăm şi la secţiunea “Despre“.

Adauga un comentariu