Austria este capitala schiorilor

Ski in Austri

Ski in Austria

Operatorii de turism au raportat ├«n ultima vreme un interes major ar─âtat din partea iubitorilor sporturilor de iarn─â pentru Austria. Conform acestora, pachetele pentru petrecerea revelionului s-au v├óndut ca ÔÇŁp├óinea cald─âÔÇŁ printre turi┼čti ├«n aceast─â lun─â.

Unul dintre motivele pentru care Austria a r─âmas una dintre ┼ú─ârile cu cele mai populare sta┼úiuni de schi, de exemplu, este c─â pre┼úurile pentru pachetele turistice nu au suferit schimb─âri majore la capitolul ÔÇŁpre┼úuriÔÇŁ. Un pre┼ú mediu pentru un sejur ├«n Austria este cuprins ├«n acest moment ├«ntre 700 ┼či 2500 de euro de persoan─â. Operatorii turistici au anun┼úat de cur├ónd c─â v├ónz─ârile au crescut ├«n noiembrie cu 30-35% pentru sejururi ├«n Austria fa┼ú─â de celelalte luni ale lui 2011. Exper┼úii ├«n turism sus┼úin c─â, ├«n mod tradi┼úional, pachetele care prezint─â cel mai mare interes pentru oameni sunt cele care specific─â ca ┼či dat─â de plecare 2 ianuarie a anului viitor. Cu toate acestea, cererile pentru sejururile cu ├«ncepere de pe 26 decembrie a crescut considerabil anul acesta. ├Än general Austria este preferat─â de c─âtre turi┼čtii cu o ÔÇŁdragosteÔÇŁ aparte pentru sporturile de iarn─â deoarece ofer─â condi┼úii de cazare excelente, iar bazele sportive ┼či agrement sunt cu mult peste majoritatea loca┼úiilor asem─ân─âtoare din Europa.

Câteva declaraţii ale oficialilor din turismul european vizavi de interesul pentru Austria puteţi găsi pe traveldailynews

Surs─â foto: nonanet/ Flickr.com

Adauga un comentariu