Interesul pentru Abu Dhabi este în creştere

Aeroport

Aeroportul din Abu Dhabi este intens circulat

Tot mai mulţi turişti aleg să îşi petreacă vacanţa în Abu Dhabi. Capitala Emiratelor Arabe Unite câştigă teren în ultima perioada în faţa altor destinaţii din întreaga lume. În luna august, numai pe calea aerului s-a depistat o intensificare cu 14% în ceea ce priveşte numărul pasagerilor veniţi să petreacă sejururi în Abu Dhabi.

Compania care patronează aeroportul din Abu Dhabi a făcut publice recent datele unui studiu realizat pe numărul turiştilor care au intrat în Emiratele Arabe Unite prin aeroportul capitalei acestei ţări. Creşterea este de 14% iar acest procent nu a putut decât să îi bucure pe oficialii arabi.

Aeroportul din Abu Dhabi este unul dintre aeroporturile din zonă care au avut o creştere rapidă în ultima perioadă, la capitole precum dezvoltare sau securitate. În primele 8 luni ale lui 2011 terminalul din capitala Emiratelor Arabe Unite a avut o creştere de 12.2% la capitolul sosiri, cifră care a confirmat cu câteva luni înainte de publicarea datelor oficiale, că interesul pentru Abu Dhabi a crescut în ultima perioadă.

Voi aţi fost până acum în Abu Dhabi?

Citiţi mai multe despre numărul turiştilor care trec prin aeroportul din Abu Dhabi pe traveldailynews.com

Sursă foto: calflier001/ Flick.com

Adauga un comentariu