Taxă pentru bagajele mari de la Wizz Air

Cine are bagaje mai mari plăteşte mai mult

Cine are bagaje mai mari plăteşte mai mult

Cei care vor călători cu Wizz Air trebuie să ştie că operatorul de zbor are de gând să introducă taxe pentru bagajele mari. Pentru moment vorbim doar despre un test, dar probabil că în curând lucrurile vor sta altfel.

De la 1 august pe toate zborurile de la Londra Luton spre Katowice (şi retur) pasagerii plătesc 10 euro pentru un bagaj mare. Este vorba despre o “rută de test”, spun oficialii companiei care va fi valabilă până la finele lui august, pentru a vedea cum reacţionează clienţii.

Cei ce aleg să scoată 10 euro din buzunar pentru un bagaj mare de cabină beneficiază de îmbarcare prioritară pentru a garanta spaţiu în compartimentele de depozitare. Bagajul opţional de cală continuă însă să fie disponibil tuturor pasagerilor.

Considerăm că o taxă de 10 euro pentru bagajele mari de cabină va încuraja cea mai mare parte dintre pasageri să călătorească doar cu un bagaj mic de cabină, care poate fi aşezat sub scaunul din faţă“, a declarat Daniel de Carvalho, corporate communications manager Wizz Air.

Sursă foto: sun dazed/ Flickr.com.

Adauga un comentariu