Cele mai romantice oraşe

Venetia este cel mai romantic oras

Veneţia este cel mai romantic oraş

V-aţi pus vreodată întrebarea care sunt cele mai romantice oraşe? Acele locuri unde romantismul este garantat în orice city break dacă vă duceţi cu persoana dragă? 😀

Noi da şi am căutat pentru voi un top al acelor localităţi unde nu mai ai nevoie nici de melodii cu versuri siropoase şi nici de trandafiri, pentru că împrejurimile fac totul.

Culmea este că despre multe dintre aceste oraşe v-am povestit şi noi.

Pe primul loc vă aşteptaţi să fie Parisul, aşa-i? Ei bine se pare că oraşul a fost “declasat” de către Veneţia. Oraşul-muzeu, aşa cum îl numesc toţi este pe primul loc în topul cu cele mai romantice oraşe, fiind urmat de veşnicul Paris. Pe locul trei se află… Budapesta. Eu, sinceră să fiu nu mă aşteptam la clasamentul acesta. Unde mai pui că Santorini din Grecia s-a clasat pe locul patru, urmat fiind de Praga şi Edinburgh.

Dacă sunteţi curioşi care sunt alte oraşe unde vă mai puteţi duce cu persoanele dragi pentru a avea parte de plimbări lungi şi romantice sub clar de lună, vă mai spunem că pe primele locuri se află şi Aix-en-Provence, Bruges, Siena şi Barcelona.

Nu-i aşa că Parisul părea să fie pe primul loc?

Sursă foto: mikebaird/ Flickr.com.

Adauga un comentariu