Cele mai romantice orașe

Venetia este cel mai romantic oras

Veneţia este cel mai romantic oraş

V-ați pus vreodată întrebarea care sunt cele mai romantice orașe? Acele locuri unde romantismul este garantat în orice city break dacă vă duceți cu persoana dragă? 😀

Noi da și am căutat pentru voi un top al acelor localități unde nu mai ai nevoie nici de melodii cu versuri siropoase și nici de trandafiri, pentru că împrejurimile fac totul.

Culmea este că despre multe dintre aceste orașe v-am povestit și noi.

Pe primul loc vă așteptați să fie Parisul, așa-i? Ei bine se pare că orașul a fost “declasat” de către Veneția. Orașul-muzeu, așa cum îl numesc toți este pe primul loc în topul cu cele mai romantice orașe, fiind urmat de veșnicul Paris. Pe locul trei se află… Budapesta. Eu, sinceră să fiu nu mă așteptam la clasamentul acesta. Unde mai pui că Santorini din Grecia s-a clasat pe locul patru, urmat fiind de Praga și Edinburgh.

Dacă sunteți curioși care sunt alte orașe unde vă mai puteți duce cu persoanele dragi pentru a avea parte de plimbări lungi și romantice sub clar de lună, vă mai spunem că pe primele locuri se află și Aix-en-Provence, Bruges, Siena și Barcelona.

Nu-i așa că Parisul părea să fie pe primul loc?

Sursă foto: mikebaird/ Flickr.com.

Adauga un comentariu