Top plaje secrete și romantice

Plaje pustii si romantice

Cele mai romantice plaje neinvadate de turişti

Avem un alt top, de data aceasta cu plaje care nu sunt cunoscute de toată lumea, deci pe cât sunt de secrete pe atât sunt și de romantice, pentru că nu veți da de mulți turiști prin zonă.

Știu că e toiul iernii, tocmai d’asta ne-am gândit că ar fi bine să ne ducem, măcar cu gândul, la zone mai călduroase.

 1. Insulele Torres Strait

  Insulele Torres Strait din Australia sunt de fapt peste 250 de insule, iar localnicii spun că aici este unul dintre puținele locuri care nu sunt invadate de europeni.

  Torres Strait este parte din statul Queensland și din total doar 14 sunt și locuite, cele mai faine dintre cele recomandate pentru turiști sunt Thursday și Horn, care au aeroporturi și hoteluri. Accesul pe celelalte insule depinde de avizul consiliilor locale.

 2. Portul Kabira de pe Insula Ishigaki

  Insulele Yaeyama din Japonia se află în vârful sudic al arhipeleagului japonez.

  Ishigaki are cele mai frumoase plaje, Taketomi este cunoscută pentru casele tradiționale Ryukyuan, iar Iriomote este ca un “loc de joacă salbatic” cu izvoare termale.

 3. Îles du Salut

  Îles du Salut sau Insulele Salvarii se află în regiumea Guiana Franceză, din nordul Americii de Sud, în Oceanul Atlantic. Locația a fost utilizată în trecut ca loc de exil pentru prizonieri.

  Palmieri înalți, papagali exotici, ruinele fostelor colonii și soare mult!

 4. Ulleungdo

  Ulleungdo, din Coreea de Sud, este situată la jumătatea distanței dintre Coreea de Sud și Japonia. Insula este vulcanică și accesul se face doar cu feribotul. Pe lângă valuri, te poți bucura și de dumeții către vârful muntos Seonginbong (984m).

 5. Arhipeleagul San Blás

  Arhipeleagul San Blás din Panama are recifuri de corali suficient de impresionante pentru a concura cu Insulele Virgine sau Cayman. Nu veți căuta hoteluri de lux, pentru că singurele unități de cazare sunt câteva pensiuni din sat, iar singura măncare pe care o puteți comanda este captura pescarilor din ziua cu pricina, dar toate acestea fac din vacanța voastră una de ținut minte pentru toată viața.

Citiți despre mai multe astfel de locații de vis neștiute de mulți pe lonelyplanet.com.

Sursă foto: knittymarie/ Flickr.com.

Adauga un comentariu