Băneasa devine aeroport pentru VIP-uri

Aeroportul Baneasa devine zona VIP

Aeroportul Băneasa devine zona VIP

Băneasa devine aeroport pentru VIP-uri, iar cele mai multe dintre cursele de tip low cost încep să se mute pe Otopeni! Aceasta este vestea de final de an a autorităților de la noi cu privire la aeroporturile din România.

Se pare că sezonul cald al anului viitor va da drumul la lucrările de modernizare din Aeroportul Băneasa și alte lucrări de mărire pentru Otopeni. Vestea este una numai bună pentru proprietarii de avioane, dar nu tocmai veselă pentru cei care doreau să zboare și de acum încolo low cost de pe Băneasa, căci aceștia din urmă se vă nevoiți să aleagă Otopeniul.

Singura mare problemă, cel puțin singura descoperită până acum, este faptul că Otopeni este cunoscut ca fiind un aeroport cu taxe ceva mai mari decât Băneasa ceea ce ne duce cu gândul la o scumpire a biletelor de avion.

Lăsăm asta la o parte și mai bine vă povestim despre investiții, ok? Toate lucrările vor ajunge la un milion de euro, capacitatea terminalului fiind de 30.000 de pasageri pe an. Totul va funcționa ca pe roate până la Sărbătorile de Iarnă ale anului 2012, iar finalizarea tuturor lucrărilor este stabilită în luna februarie a anului viitor.

La parterul Aeroportului Băneasa, proiectul arată că o să existe o zonă pentru fluxurile de pasageri, iar la etaj vor fi atât săli de consiliu pentru oamenii de afaceri, pentru vizionări și prezentări, dar și zone de relaxare și altele destinate conferințelor de presă.

Voi ce părere aveți? Credeți că se vor majora tarifele odată cu mutarea zborurilor low cost pe Otopeni?

Sursă foto: hisperati/ Flickr.com.

Adauga un comentariu