Wizz Air adaugă curse noi pe relația Arad – Milano – Bergamo

De la Arad in Italia cu Wizz Air

De la Arad în Italia cu Wizz Air

Veste bună din partea Wizz Air pentru arădeni sau pentru cei care locuiesc prin apropiere: la vară, mai exact din 23 iunie, vă veți putea bucura de curse pe relația Arad – Milano – Bergamo. Acestea vor fi operate în zilele de marți și sâmbată.

Compania deja are zboruri către Milano și Bergamo, dar de la Aeroportul din Timișoara, însă, pe baza cererii foarte ridicate către nordul Italiei atât pentru zborurile de tip business, cât și pentru cele pentru vacanțe, va mai include și această nouă rută.

György Abrán, Chief Commercial Officer of Wizz Air, a spus ieri la Arad, potrivit agențiilor de știri de la noi, că Wizz Air consideră deschiderea acestei rute ca o investiție initială pentru a extinde serviciile între România si nordul Italiei.

Conducerea Aeroportului Arad a explicat că reintrarea Aradarului în circuitului aerian internațional va aduce veneficii atât la nivelul județului, cât și pentru regiunile vecine.

Wizz Air a transportat peste 11 milioane de pasageri în ultimele 12 luni, iar conducerea companiei estimeaza pentru acest an să transporte peste 12 milioane de oameni.

Flota companiei este compusă în prezent din 35 aeronave Airbus A320, care operează de la 15 baze aflate în Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina, Cehia, Serbia și Lituania.

Sursă foto: R82 Photography/ Flickr.com.

Adauga un comentariu