Wizz Air: site și sistem de rezervări noi-nouțe

Wizz Air are site nou

Wizz Air are site nou

Vara se numără vacanțele, mai puțin lansările, dar atunci când vine vorba despre oferte, promoții și sistemele de rezervare ale agențiilor “legile” nu se mai respectă.

Wizz Air a lansat acum câteva zile un site nou (mai aerisit și mai intuitiv, aș zice) și un sistem de rezervări. În total la noul website au muncit 50 de profesioniști care au lucrat timp de șase luni pentru a pregăti peste 150 de aeroporturi din întreaga lume și agenții care să folosească noul sistem de rezervări.

Tarifele noastre scăzute au făcut din wizzair.com cel mai popular website din centrul şi estul Europei iar creşterea de două cifre anunţată a impus actualizarea wizzair.com. Invităm acum şi mai mulţi parteneri să ofere cele mai bune servicii auxiliare pentru a satisface nevoile de călătorie ale pasagerilor noştri, iar sistemul mai rapid de rezervări ne va ajuta să oferim şi mai multe tarife accesibile. Wizz Air mulţumeşte celor 50 de milioane de pasageri care au efectuat rezervări din 2004 pe wizzair.com şi întregii echipe WIZZ care continuă să muncească din greu pentru a menţine wizzair.com unul dintre cele mai populare site-uri româneşti de călătorii”, a declarat Daniel De Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz.

Vă reamintim faptul că Wizz Air a adus pentru prima dată în Europa Centrală şi de Est călătoriile aeriene low cost.

Sursă foto: OsdPhoto.com/ Flickr.com.

Adauga un comentariu