Vis de vacanţă à la grecque

Ekies All Senses Resort

Cum am simţit primele raze de soare primăvăratic, mi s-a făcut dor de vacanţă, de mare şi de soare. Într-un cuvânt, de Grecia.

Parcă mă şi văd intrând într-un hotel boutique cu o grădină frumoasă, cu o piscină cu apă turcoaz, ascunsă într-o pădure de pini, la câţiva metri de mare. Trebuie să fie aproape de mare, pentru că-i aud valurile liniştite cum se sparg de mal şi simt cum adierea vântului aduce plaja lângă mine.

Mi-ar plăcea să mă plimb puţin prin împrejurimi, să descopăr cea mai frumoasă privelişte spre mare şi să aud greierii lor la fiecare pas. O să mă opresc la terasă să beau o limonadă rece şi să mă bucur un pic de liniştea din jur.

Piscina cu umbreluţele ei albe e atât de frumoasă, încât pare un fragment dintr-o poveste şi deja mă visez savurând un cocktail pe şezlongul confortabil. Pentru cină mă gândesc să aleg o masă direct pe plajă, pentru că cel mai frumos mod de a încheia o zi de vacanţă în Grecia este o cină pe malul mării, privind cum apune soarele în culori fantastice şi servind nişte calamari cu brânză feta la grătar alături de un pahar de Retsina.

Ştiţi care este lucrul care îmi place cel mai mult? Că o astfel de vacanţă într-un loc de vis este accesibilă în Grecia, o noapte petrecută într-un astfel de loc chic în luna iunie ne va face să plătim în jur de 100 de euro.Vă las pe voi să faceţi calculele, eu aş vrea să îmi închei ziua în camera grecească alb-albastră, cu gândul la o nouă zi frumoasă de vacanţă.

Şi dacă tot am visat aşa frumos, am zis să vă arăt şi hotelul care m-a inspirat: EKIES ALL SENSES RESORT.

Adauga un comentariu