Vacanţă cu trenul: Trans Siberian Golden Eagle Express

Trans Siberian Golden Eagle Express

Trans Siberian Golden Eagle Express

Mai ţineţi minte când eraţi mici şi nici nu ştiaţi ce înseamnă “city break-urile”, dar ştiaţi sigur că vacanţa voastră o să înceapă din gară? Momentele în care vă făceaţi pachetele cu mâncare pentru drum şi cele câteva ore (care de obicei erau duble, din cauza problemelor CFR-ului) parcă nu se mai terminau?

Când este vorba despre Trans Siberian situaţia se schimbă, pentru că vacanţa voastră ar urma să dureze două săptămâni, totul este la standarde înalte, iar traseul este unul pe atât de lung, pe atât de frumos: Vladivostok, Habarovsk, Ulan Ude, Lacul Baikal, Irkutsk, Kazan şi Moscova acolo unde trenul are opriri.

În cazul în care nu ştiaţi, traseul Trans Siberian-ului Golden Eagle Express este unul dintre cele mai lungi trasee de tren din lume. Sunt mai bine de 11.000 de kilometri de parcurs, adică o treime din circumferinţa globului, punctul din care se pleacă este Moscova, iar călătorii ajung în Vladivostok, oraş din Rusia, aflat la graniţa cu China şi Coreea de Nord.

Dacă deja v-am pus pe gânduri, vă mai spun că nu e ieftină deloc o astfel de excursie, dar cu siguranţă este o experienţă unică în viaţă (de care vă puteţi bucura din mai şi până în septembrie şi alte patru curse între februarie şi martie) iar agenţiile de la noi oferă unele promoţii de care aţi putea beneficia.

La final vă las şi cu un link către forumul imperatortravel.ro unde se discută despre Trans Siberian, pentru a afla mai multe detalii, şi, de asemenea, vă las cu mai multe fotografii care să vă convingă cât de frumoasă poate să fie o astfel de călătorie.

Surse foto: businessinsider.com.

Adauga un comentariu