O vacanţă sau un autoturism de lux?

Parcul Naţional din Kenya

Parcul National din Kenya

Aceasta cred că a fost întrebarea pe care şi-au pus-o câţiva români care au optat în această vară pentru vacanţe care costă un pic mai mult decât un autoturism de lux.

Cea mai scumpă astfel de aventură a fost aleasă de un român care a vrut să-i facă partenerei lui un cadou inedit: pentru 22 de zile de vacanţă în Kenya aceasta a scos din conturile băncii (pentru că, vedeţi voi, acum nu mai pot să spun „buzunar”, căci o astfel de sumă de bani nu poate intra într-un singur buzunar) nu mai mult, nu mai puţin de 38.000 de euro!

Vacanţa de lux a venit „la pachet” cu mai multe excursii: Rwanda, Tanzania şi plaja din Zanzibar. Apropo de vacanţele „active” în care sunt organizate tot felul de excursii, plimbări şi vizite, se pare că 2011 a înregistrat o creşte cu peste 50% a acestor vacanţe, preferinţele românilor cu privire la concediile de relaxare fiind într-o scădere drastică.

Pe locul secund în topul cu cele mai scumpe vacanţe din această vară se află un circuit privat în Malaezia şi Thailanda pentru o familie de patru persoane. 25 de zile de vacanţă costă în acest caz 29.000 de euro. Nici ultimul loc din top nu ne… dezamăgeşte! Pentru 9 zille în Maldive patru persoane au plătit 25.000 de euro.

Aşadar, voi ce aţi alege? O vacanţă sau un autoturim de lux? 😀

Citiţi mai multe despre vacanţele de lux pe incont.ro.

Sursă foto: joxeankoret/ Flickr.com.

Adauga un comentariu