“Winter Holiday” sau cum ne programăm vacanţa de iarnă

Târg Internaţional de Turism Winter Holiday

Târg Internaţional de Turism Winter Holiday

Ne place să ştim din timp unde plecăm în vacanţă şi cum concediul de vară s-a cam terminat nu avem de ales decât să… tragem cu coada ochiului şi să vedem care sunt ofertele pentru concediul de la finalul anului, adică pentru vacanţa de iarnă, doar nu credeaţi că renunţăm la city break-uri, nu? 😀

La finalul lui septembrie, începutul lui octombrie, mai exact de pe 29 septembrie până pe 2 octombrie, are loc Târgului Internaţional de Turism al ANAT, “Winter Holiday” la Centrul Internaţional de Conferinţe de la Palatul Parlamentului din Bucureşti. Târgul e practic cea mai bună şansă de a descoperi vacanţe la cele mai mici preţuri, iar dacă mai punem la socoteală şi faptul că rezervările vor avea loc din timp, vorba unor reclame „încă puţin şi este gratis”.

Noi încă nu ne-am decis pe unde am vrea să ne plimbăm la final de an, dar suntem convinşi că până la sfârşitul lui septembrie vom ajunge la concluzie. Voi ştiţi deja unde vă petreceţi ultimele zile ale lui 2011?

Află mai multe despre târgul de iarnă.

Sursă foto: OctopusHat/ Flickr.com.

Comentarii 1
  1. sa ne lamurim. de atacurile de panica se ocupa psihologii si psihiatri. de problema calciului, medicul de familie… calciul nu se absoarbe fara vitamina D, magneziu, dar dereglarea nivelului poate avea si alte cauze , cum sunt cele hormonale, si mai ales ativitatea tiroidei si pa#idiroitea&r8230;. mergeti la psiholog si la endocrinolog petru o echografie de tiroida si scintigrafie de paratiroida.

Adauga un comentariu