Cum a fost la Târgul Winter Holiday 2011

Targ Turism

Târgul Winter Holiday 2011

Vă spuneam acum câteva zile despre Târgul Winter Holiday 2011 şi în acest week-end nu ne-am putut ţine departe de eveniment, aşa că am trecut pe acolo şi am luat şi o cameră de luat vedere cu noi pentru a aduna cât mai multe informaţii esenţiale pentru voi şi pentru city break-urile care vor urma anul acesta.

Poate că veţi spune că este prea devreme să ne programăm vacanţa de iarnă, dar în fiecare an ni s-a demonstrat faptul că este foarte important să-ţi programezi city break-ul din timp, atât pentru buzunarul nostru, cât şi pentru a avea siguranţa unu program bine stabilit, astfel încât să putem vizita cât mai mult în cât mai puţin timp.

La Târgul Winter Holiday 2011 am vorbit cu Ioana Dobrescu, secretar general la ANAT, care ne-a povestit despre cum s-au dezvoltat şi cum se vor dezvola în viitorul apropiat city break-urile.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fELq9QwlmUE[/youtube]

Pentru că tot am ajuns la târg, trebuie să recunoaştem că scopul nostru nu a fost doar acela de a vedea care sunt ofertele pentru a vi le prezenta apoi, ci am vrut să şi achiziţionăm direct un city break la Viena, în perioada 2 – 5 decembrie, pentru a ne bucura de Târgul de Crăciun de acolo. Ne-am gândit că aceste zile vor fi unele mai “lejere” în sensul că nu vom prinde chiar toţi turiştii din toate colţurile lumii la Viena, aşadar am pornit să căutăm oferta cea mai avantajoasă, doar era înconjuraţi de agenţii de turism. 😀

Din păcate însă ne-am lovit de o mare problemă: cei mai mulţi dintre cei prezenţi nu ne-au putut oferi acest serviciu din două motive: fie nu aveau o ofertă cu preţ garantat, fie nu puteau realiza rezervarea pe loc, din cauza faptului că standurile nu erau dotate şi cu aparatura necesară şi sistemul informatic care să le permită acest lucru. Doar la Happy Tour cei prezenţi la târg au putut să-şi rezerve şi să-şi achiziţioneze un pachet turistic de tipul city break complet.

Să le luăm pe rând şi să vedem ce au de oferit agenţiile de turism de la noi:

Happy Tour

Vă spuneam mai sus că Happy Tour a fost singura agenţie care a oferit celor prezenţi la târgul din week-end posibilitatea rezervării şi achiziţionării unui city break pe loc.

Pentru perioada aleasă de noi, adică pentru o vacanţă între 2 şi 5 decembrie (3 nopţi + mic dejun asigurat) preţul garantat este de 207 euro, iar pe perioada târgului beneficiam de reducere 5%, adică plăteam doar 197 euro. Cazarea era asigurată la Hotelul Reither – BEST WESTERN de 4 stele, iar drumul inclus este cu Austrian Airlines, în preţ fiind incluse toate taxele.

Mădălin Mancila de la Happy Tour ne povesteşte mai multe:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YL9pBcqlSCc[/youtube]

Paralela 45

Paralele 45 ne oferă promoţii în perioada 22 – 26 decembrie (4 nopţi + mix dejun asigurat) la un pret garantat de 419 euro. Hotelul este unul de 3 stele şi în preţ este asigurat şi transferul de la şi căre aeroport, deci nu va mai trebui să ne facem griji cu privire la acest lucru.

Cursa cu avionul este cu Austrian Airlines, în preţul city break-ului fiind asigurate şi toate taxele de transport, iar pentru cei care vor şi cină specială de Crăciun preţul este mai mare cu 50 de euro.

Atenţie însă, toate de mai sus sunt valabile dacă veţi pleca cu gaşca, pentru că promoţia este una pentru pachete de 20 de persoane!

Corina Enache de la Paralele 45 ne poveşte mai multe despre ofertele agenţiei:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pGik7UdqcSw[/youtube]

Edelweiss Travel

De la Edelweiss Travel am aflat că pentru un city break cu transportul propriu în perioada 2 – 5 decembrie, 3 nopţi plus mic dejun, scoatem din buzunar 189 euro (preţ garantat care nu este diferit dacă achiziţionăm city break-ul în altă perioadă a anului) . În această sumă este inclusă o cină tradiţională la Grinzig la Heuriger Meyer, iar cazarea are loc la Hotelul Alexander de 3 stele.

Foarte interesant este că în acest preţ avem inclus şi un bilet categoria B la concertul de Crăciun de la Wiener Residenz Orchestra, vizită la Palatul Belvedere şi Vienna Card valabil pentru 72 de ore, pentru a nu ne mai face griji cu privire la transportul de la un obiectiv turistic la altul.

Tui TravelCenter prin Eurolines

Nu am putut să nu vedem şi care este părere oficialilor Tui TravelCenter despre vacanţele de tipul city break, mai ales că zilele trecute vă povesteam despre faptul că Tui TravelCenter abia de a deschis mai multe centre în Bucureşti.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5b3AuxHHwg8[/youtube]

Fotografii de la Târgul Winter Holiday găsiţi pe pagina noastră de Facebook!

Voi aţi fost la Târgul Winter Holiday 2011? Cum vi s-a părut?

Adauga un comentariu