Cu Vola.ro şi mobilPay ne plătim mai repede city break-ul

Vacanta online

Cele mai ieftine city break-uri se cumpără online

E ştiut deja că plăţile online au început în ultima perioadă să ia amploare şi la noi. Din propriul fotoliu, cu ajutorul cătorva căutări şi mult mai puţine click-uri îţi cumperi ce vrei, chiar şi vacanţa de vis! Fără cozi sau formulare complicate de semnat, fără explicaţii multe şi răspunsuri nedorite şi, mai presus de toate, cu multe oferte care au loc doar online!

Pe baza creşterilor tranzacţiilor online, Vola.ro a anunţat că a ales mobilPay ca operator de plăţi online, aşteptându-se pentru anul în curs la nu mai puţin de 12.000 de tranzacţii cu cardul pentru biletele de avion ori asigurări medicale sau de călătorie, dar şi pentru rezervări de hoteluri din întreaga lume. Numărul tranzacţiilor este unul extrem de ridicat dacă îl comparăm cu anul 2010, când doar 2.300 de vacanţe au fost plătite online, cu un card.

La toate aceste creşteri se estimează o majorare şi în ceea ce priveşte valoarea medie a plăţilor (până acum valoarea medie a plăţilor românilor a fost de aproximativ 280 de euro)

Noi vă urăm spor la click-uit şi la planificat city break-uri, pentru că oferte şi modalităţi simple de cumpărat bilete avem! 😀

Sursă foto: Ed Yourdon/ Flickr.com.

Adauga un comentariu