Camera de hotel e cât patul

camera de hotel mica

O cameră de hotel poate ajunge şi la 1.6 metri pătraţi

V-ați imaginațt vreodată o cameră de hotel nu mai mare decât un pat? Da! Există și așa ceva, iar prețurile sunt extreme de mici, deh, sunt direct proporționale cu spațiul! 🙂

Cel mai cunoscut astfel de hotel se numește Hotelul Capsulă și este prezent în multe orașe din Japonia, dar și prin alte părți ale lumii. O cameră nu este mai mare de 1.6 metri pătrați și aici veți avea parte de un pat, un televizor lipit de perete și chiar și de o conexiune WiFi “cadou”! Prețul pentru o noapte de cazare nu sare de 60 de dolari pentru cea mai dotată cameră, costul începând chiar de la 25, însă dacă ai măcar o urmă de claustrofobie nici să nu te gândești la o astfel de variantă!

Și în Haga există camere de hotel mici, tot de tip capsulă, dar cu un concept de design mai ieșit din comun: sunt sub forma unor capsule portocalii. Ele sunt măcar suficient de spațioase încât să încapă trei persoane, căci au 133 de metri pătrați. Inedit este însă faptul că aici fiecare astfel de cameră de hotel își primește turiștii cu toate filmele James Bond, cearșafuri de mătase, un glob ca în cluburi și șampanie! Prețul? Mai puțin de 100 de euro, mai exact în jur de 85!

Nici Londra nu face excepție și dacă toată lumea spune că este un oraș scump, ce ar fi dacă ați scoate din buzunar pe cazare doar 60 de dolari pe noapte? Eh, socotelile ar fi altele cu siguranță, dar oare sunteți ok cu ideea ca încăperea nu este mai spațioasă de 5.5 metri pătrați? Dacă da, căutați lanțul hotelier Easy Hotel și întrebați de camere. Easy Hotel are hoteluri și în Basel, Porto, Berlin sau Dubai.

Am lăsat pentru final hotelul cu încăperi mici și… inedite! În Olanda, mai exact în Friesland, există un hotel care oferă turiștilor camere în formă de butoi! Da, da! Nu ați citit greșit, este vorba de forma butoiului! Acela în care bunicii noștri își păstrează vinul! Nu vrem să ne imaginăm cum arată o cameră cu pat dublu, vă spunem doar că senzațiile ciudate costă, prețurile fiind cuprinse între 127 și 170 de dolari.

Citiți despre mai multe hoteluri care mai de care mai mici și cu idei mai ciudate de renovare pe incont.ro.

Sursă foto: resin↭bjd⇢muse/ Flickr.com.

Adauga un comentariu