Cel mai scump hotel din Europa: Hotel President Wilson din Geneva

Cel mai scump hotel din Europa

Cel mai scump hotel din Europa

Dacă v-ați pus vreodată problema care este cel mai scump hotel din toată Europa (pentru că atunci când vine vorba despre cele mai ieftine unități de cazare dintr-o anumită regiune e clar că am fost cu toții într-un astfel de moment, măcar o dată’n viață) aflați că el e situat în… Geneva!

Nu e tocmai o surpriză, dacă luăm în calcul faptul că în Elveția mai toate prețurile sunt destul de piperate în comparație cu veniturile din alte țări, iar costul pentru cazare nu fac excepție.

Pentru o singură noapte petrecută în cel mai luxos apartament din Hotelul President Wilson din Geneva vom scoate din buzunar 81.000 de dolari! Da, costul este aproximativ egal cu prețul unui apartament de două camere din București. 😀

Cel mai scump apartament este format din 12 dormitoare, 12 băi, sală de biliard, sală de sport, lifturi private, terasă privată și, desigur, geamuri anti-glonț. Se întinde pe tot etajul 8 din hotel. Și da! Cineva a solicitat să fie cazat aici, de fapt au vrut mai multe persoane, printre care și Bill Clinton sau Mikhail Gorbachev.

Hotelul se află la doar câțiva pași de frumos parc din Geneva, are vedere spre lac și Mont-Blanc. Vă las cu mai multe fotografii care nu mai au nevoie de nicio explicație.

Citiți mai multe despre hotel pe businessinsider.com.

Surse foto: businessinsider.com.

 

Adauga un comentariu