Cel mai scump hotel din Europa: Hotel President Wilson din Geneva

Cel mai scump hotel din Europa

Cel mai scump hotel din Europa

Dacă v-aţi pus vreodată problema care este cel mai scump hotel din toată Europa (pentru că atunci când vine vorba despre cele mai ieftine unităţi de cazare dintr-o anumită regiune e clar că am fost cu toţii într-un astfel de moment, măcar o dată’n viaţă) aflaţi că el e situat în… Geneva!

Nu e tocmai o surpriză, dacă luăm în calcul faptul că în Elveţia mai toate preţurile sunt destul de piperate în comparaţie cu veniturile din alte ţări, iar costul pentru cazare nu fac excepţie.

Pentru o singură noapte petrecută în cel mai luxos apartament din Hotelul President Wilson din Geneva vom scoate din buzunar 81.000 de dolari! Da, costul este aproximativ egal cu preţul unui apartament de două camere din Bucureşti. 😀

Cel mai scump apartament este format din 12 dormitoare, 12 băi, sală de biliard, sală de sport, lifturi private, terasă privată şi, desigur, geamuri anti-glonţ. Se întinde pe tot etajul 8 din hotel. Şi da! Cineva a solicitat să fie cazat aici, de fapt au vrut mai multe persoane, printre care şi Bill Clinton sau Mikhail Gorbachev.

Hotelul se află la doar câţiva paşi de frumos parc din Geneva, are vedere spre lac şi Mont-Blanc. Vă las cu mai multe fotografii care nu mai au nevoie de nicio explicaţie.

Citiţi mai multe despre hotel pe businessinsider.com.

Surse foto: businessinsider.com.

 

Adauga un comentariu