Blue Air, acum şi pe mobil

Blue Air mizeaza mai mult pe partea de online

Blue Air mizeaza mai mult pe partea de online

Compania aeriană Blue Air a lansat recent versiunea site-ului său pentru mobil. Astfel, achiziţionarea biletelor poate fi efectuată acum direct cu terminalul vostru mult mai rapid.

Preţurile pentru tichetele de călătorie oferite de către cei de la Blue Air pornesc de la 14.99 de euro, dar asta pe segment de zbor, cu taxe de aeroport incluse. În acest moment flota celor de la Blue Air este compusă din opt aeronave marca Boeing 737. Revenind la varianta de mobil a site-ului celor de la Blue Air, trebuie să vă gândiţi că vă va fi mult mai uşor să vă faceţi o rezervare sau să cumpăraţi un bilet de avion. Până la finalul lui 2010 circa şase milioane de pasageri au ales să călătorească prin intermediul operatorului aerian, fapt care face din această companie un jucător important din industria românească.

Foto

Comentarii 4
 1. Pingback: eTurism Bref (6)

 2. Pacat ca preturile nu sunt cele adevarate. De luat in calcul taxa de 12 eur/segment + taxa de plata prin debit card + taxa de bagaje . Nicioadata nu achizitionezi biletul de avion la pretul afisat !!! Din aceasta cauza detest companiile low cost. De cele mai multe ori te apropii de pretul companiilor consacrate de linie !

 3. Acest articol face parte din categoria celor mai inutile si neprofesionale!
  Un articol fara continut, doar ca sa pierzi timpul citindu-l si ca autorul sa stranga vizualizari!
  Este un articol care vorbeste despre nimic si pe care l-ar putea scrie cineva fara sa stie ce inseamna Blue Air, avion etc

  S-a vorbit despre o aplicatie pentru telefoanele mobile. Dar probabil ca este ultrasecreta si doar trebuie sa stim ca exista si sa stim de frica ei!
  Felicitari pentru articol!!!

 4. Pingback: eTurism Bref (6) | Turism 2.0

Adauga un comentariu