Blue Air îşi mută cursele de pe Otopeni pe Băneasa

Blue Air isi muta cursele

Blue Air isi muta cursele

Am aflat prin intermediul agenţiei de ştiri Mediafax că cei de la Blue Air îşi vor muta din 25 martie zborurile pe care le operează pe aeroportul Aurel Vlaicu pe aeroportul Otopeni. Pe deasupra compania românească va mai adăuga anul acesta două noi nave flotei sale de transport. Absolut toate zborurile low cost, indiferent de ce operator aerian care le desfăşoară, vor fi astfel mutate către terminalul din Otopeni.

Conform declaraţiilor oficiale efectuate de către directorul general al Blue Air, Sherif Ussama, mutarea operaţiunilor companiei pe Otopeni nu reprezintă o sarcină foarte grea pentru operatorul aerian. Pe deasupra acesta a adăugat, în cadrul unei conferinţe de presă, că prin această schimbare de locaţie Blue Air va face economii, iar mutarea nu se va resimţi la nivelul tarifelor pentru bilete. Anul acesta Blue Air a pus la punct o nouă cursă pe relaţia Veneţia-Bucureşti, dar au fost introduse şi zboruri din Bacău. Blue Air este cea de-a doua companie aeriană, după Tarom, care îşi mută baza de operare pe Otopeni.

Vă spuneam de anul trecut că aeroportul Băneasa va fi folosit din 2012 drept terminal pentru VIP-uri, urmând ca zborurile low cost să fie mutate pe Otopeni.

Despre această măsură puteţi citi şi pe agenţia Mediafax.

Sursă foto: wikipedia.org

Adauga un comentariu