Fotografii la înălțime

Fotografii pe zgarie-nori

Fotografii pe zgârie-nori

Unii fac bungee jumping, alții se aventurează pe munți, care au culmile mai înalte decât ne putem închipui, iar puțini consideră un sport extrem practicarea fotografiei.

Există însă și excepții, în sensul că praticarea fotografiei chiar poate deveni un sport extrem în ochii oricui, mai ales atunci când toate pozele sunt realizate de la înălțimi considerabile.

Tom Ryaboi are această pasiune ciudată, iar rezultatele hobby-ului său sunt senzaționale. Fotograful s-a urcat pe sute de clădiri din diverse colțuri ale lumii și a coborât cu fotografii care fac dovada devotamentului și pasiunii sale.

Asta nu este tot, fotograful povestește că primul lucru la care se gândește atunci când vrea să realizeze câteva fotografii nu este legat de setările aparatului foto, ci de cum ar trebui să se îmbrace și să se comporte pentru a nu se diferenția cu nimic față de oamenii care lucrează sau locuiesc în respectiva clădire. Așa se face că Tom reușește să se piardă în mulțime îmbrăcat office atuni când merge la o clădire de birouri sau în salopetă dacă vrea să facă fotografii de pe un șantier.

Tom Ryaboi a urcat deja pe cele mai înalte clădiri din Toronto și spune că nu se va opri aici. Eu mă opresc însă aici și vă las cu fotografiile lui.

Vedeți mai multe fotografii și citiți toată povestea lui Tom pe dailymail.co.uk.

Adauga un comentariu