Veşti bune de la Tarom: călătoreşti la economic, dar beneficiezi de servicii business

Servicii business de la Tarom

Servicii business de la Tarom

De pe 19 aprilie, cei care aleg Tarom la clasa economic se pot bucura de serviciile oferite în saloanele de tip business din aeroporturile Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Cu alte cuvinte, dacă vă doriţi un ceai sau o cafea caldă ori pur şi simplu vreţi să citiţi ştirile înainte de a urca în avion puteţi să vă duceţi în saloanele business şi aveţi acees la telefon, fax, copiator, computer, ba chiar şi la o imprimantă şi publicaţii naţionale şi internaţionale.

Dacă până acum cei care aveau voie în aceste saloane erau doar pasagerii care achiziţionat bilete la clasa business sau cei care aveau carduri de tip SkyTeam Elite Plus, de acum şi cei care au bilete la clasa economic se pot bucura de toate aceste servicii. E drept, cu o taxă în plus, pentru că în Aerportul „Henri Coandă” taxa este de 23 de euro şi la Aeroportului International Cluj – Napoca taxa este de 15 euro.

Puteţi achiziţiona acest serviciu ori de la agenţiile Tarom atunci când vă cumpăraţi şi biletele de avion ori de la ghişeele de check-in din aeroport.

Vi se pare util accesul în saloanele business?

Sursă foto: ahisgett/ Flickr.com.

Adauga un comentariu