Tot ce trebuie să ştii despre Rimini [video]

City break la Rimini

City break la Rimini

Am ajuns şi la finalul călătoriei noastre virtuale către Rimini şi nu mai avem de făcut decât să tragem linie şi să vedem tot ce avem de făcut, pas cu pas, prin localitate. 🙂

Înainte să plecaţi spre Italia, de fapt, dacă stau bine să mă gândesc, chiar înainte să vă planificaţi city break-ul spre Rimini ar fi bine să aruncaţi un ochi pe textul cu informaţiile esenţiale, pe care un turist trebuie să le ştie. Fie că vorbim despre o hartă turistică în Rimini, transportul în localitate sau cum stăm la capitolul vreme, toate sunt lucruri de care vă veţi lovi odată ce ajungeţi acolo, deci mai bine să fiţi pregătiţi din timp.

Odată ce aţi ajuns aici, v-aţi cazat şi v-aţi desfăcut bagajele cred că vă gândiţi cu toţii la atracţiile turistice pe care le puteţi vedea. Nu am stat pe gânduri şi am căutat pentru voi cele mai importante obiective turistice din Rimini, la care am adăugat apoi şi câteva atracţii inedite, locuri speciale pe care nu le veţi găsi în toate ghidurile turistice.

Am ajuns şi la capitolul preferat pentru gurmanzi: mâncare tradiţioanlă în Rimini. Nu scăpăm de paste şi de pizza, eu una am senzaţia că pentru italieni nu trece nici măcar o zi fără a avea pe masă ori paste ori pizza.

Unul dintre podurile din localitate

Unul dintre podurile din localitate

La final, un drum spre câteva magazine sau o piaţă din localitate e numai bun sau oare mai bine un festival tradiţional? Alegeţi voi, pentru că în Rimini avem şi magazine mai mari sau mai mici, de designeri sau la colţ de stradă, dar şi evenimente frumoase care sunt organizate aici an de an.

Aţi fost la Rimini? Cum vi s-a părut? Vă mai întoarceţi?

Surse foto: mathiasp/ Flickr.com şi *clairity*/ Flickr.com.

Adauga un comentariu
Rimini
esential Esential
de_ne_ratat Obiective de ne-ratat
inedit Obiective inedite
food_drinks Food & Drinks
special Shopping & Special
harta Harta turistica