Informaţii complete pentru un city break la Dubrovnik [video]

City break la Dubrovnik

City break la Dubrovnik

Săptămâna aceasta am povestit despre Dubrovnik sau, aşa cum este cunoscută localitatea, Perla Adriaticii. Este un oraş ce oferă atât de multe unui turist că nu ai idee cum să începi să te bucuri de fiecare. Pe de o parte destinaţia este una potrivită pentru cei care iubesc sporturile acvatice, mai ales pentru cei care au o pasiune pentru scufundări, de altă parte centrul istoric al localităţii este inclus în patromoniul UNESCO, iar numărul atracţiilor este foarte mare. Vă las aşadar cu mai multe motive pentru care Dubrovnik este destinaţia ideală pentru o vacanţă în această vară.

Spuneam mai sus că oraşul este unul plin de atracţii turistice. Pentru a vă demostra că nu exagerez cu nimic, vă propun să trageţi un ochi pe obiectivele turistice de neratat şi apoi pe lista cu cele inedite, adică cu acele locuri care nu sunt cunoscute de către toţi turiştii. Aşa-i că am spus adevărul?

Ca la fiecare destinaţie pe care am parcurs-o până acum nu uit să vă povestesc pe îndelete despre ce putem mânca şi bea în regiune. Croaţia este ţara unde niciun turist nu a spus vreodată că nu-i place ce găseşte în meniu, aşa că nu aveţi de ce să vă faceţi griji cu privire la acest lucru.

Banje, Copacabana sau Sv. Jakov sunt trei dintre cele mai faine plaje din Dubrovnik. La acestea se adaugă şi o multitudine de sporturi acvatice şi evenimente care au loc an de an şi ce au o tradiţie de invidiat în spate. V-aţi prins da? Vorbesc despre activităţile speciale de care vă puteţi bucura aici.

Eu trag linie şi vă întreb pe voi dacă aţi ajuns în Dubrovnik sau în Croaţia până acum?

Sursă foto: vidonjac/ Flickr.com.

Comentarii 1
  1. Imi doresc foarte mult un city break in Dubrovnic.

Adauga un comentariu
Dubrovnik
esential Esential
de_ne_ratat Obiective de ne-ratat
inedit Obiective inedite
food_drinks Food & Drinks
special Shopping & Special
harta Harta turistica