Cadouri surpriză în schimbul unui comentariu! (concurs incheiat)

Cadouri surpriză pentru comentarii

No bine, theCityBreak.ro s-a lansat acum câteva luni şi online-ul românesc e obişnuit ca odată cu lansarea unui site să vină şi primul concurs! Eh, noi suntem speciali, plus că nu e vorba de orice site, ci de o invitaţie către city break-uri! Ziceţi voi ce poate fi mai frumos decât să vă invite cineva într-o vacanţă? 🙂

În altă ordine de idei astăzi anunţăm primul concurs din istoria theCityBreak.ro (promitem că nu e şi ultimul)!!!

Uncle M. pleacă în vacanţă săptămâna care vine două zile la Budapesta, o zi la Eagle’s Nest – Kehlsteinhaus din Austria, alte trei nopţi la Praga şi două la Bratislava! Cred că au ieşit mai multe zile decât are o săptămână, dar eu prefer să nu mă gândesc la asta pentru că din păcate pentru mine eu voi rămâne în ţară, din fericire pentru voi nu scăpaţi de recomandări noi pentru că sunt la datorie!

Cum unchiul e simpatic, ne-a promis cadouri! Comentaţi aici ce v-ar plăcea să faceţi în una din destinaţiile de mai sus sau ce aţi făcut / aţi vizitat p’acolo (dacă aţi fost deja) şi Uncle M. vă aduce un cadou surpriză dintr-una din destinaţii! Am încercat să aflu mai multe de la el, dar mi-a spus că sunt surprize şi că ele nu trebuie spulberate. Să avem încredere, zic, şi să curgă comentaaariiile! Fără număr!

Perioadă limită: luni, 17 octombrie!

PS – Unchiul mi-a promis că dacă vor fi multe comentarii îmi va aduce şi mie ceva frumos, aşa că rog seriozitate maximă, RT-uri, Share-uri, Like-uri etc.! 🙂

LATER UPDATE

Uncle M. s-a întors în ţară precum Moş Crăciun! Zău că a fost plin de cadouri: Cosmin a primit o cană din care să-şi bea cafeaua în fiecare dimineaţă, gândindu-se că ar putea să se afle într-un city break şi nu la birou printre task-uri, Florin a primit încă o sticlă de vodcă pentru colecţia lui (ne-a promis că nu se atinge de ea şi că o va ţine alături de celelalte), Ana Maria nu a putut primi o prăjitură din motive obiective, dar a primit nişte condimente speciale pentru a-i condimenta cât de bine viaţa, Ioana a primit un pachet de ţigări, iar eu… eu am primit o surpriză colorată! 😀

Mulţumim unchiule!!!

Comentarii 9
 1. Praga este oraşul care m-a impresionat foarte mult. Vechiul castel, catedrala, charles bridge, powder bridge, nenumăratele muzee pe care le-am vizitat au rămas adânc întipărite în mintea mea şi abia aştept să vină ziua în care voi revizita Praga (nu de alta dar mi-am dorit să vizitez atunci Clementinium pe care l-am găsit din păcate închis pentru reparaţii).
  Şi să nu uit de bunătăţile cehilor: nenumăratele tipuri de beri (una mai bună ca alta), supa de ceapă, gulaşul şi la desert o palacinky.

 2. Pentru mine fiecare citybreak inseamna noi ocazii de a cumpara sticle de absolut vodka in editii limitate ce nu se gasesc la noi si pe care le colectioneze ca un fanatic de ceva ani. La sfarsitul lui noiembri o sa plec in Londra si sper sa gasesc cat mai multe sticle misto acolo! 😀

 3. Cum in Praga am ratat Gradina Zoologica, despre care am auzit ca e minunata, si Klementinum care era inchis pt renovare, mi-as dori sa le vad la urmatoarea vizita. Si daca Uncle M. vine repede din Praga, sa puna in bagaje si o Marlenka pentru mine. Neaparat!

 4. Uncle M, cel mai frumos barulet din Praga este Duende Cafe (un bar mic foarte mic) de langa podul Charles http://bit.ly/qtaPJB . Au automat de tigari, mancare buna, artisti care vin sa citeasca ziarul si e decorat cu o mie de tablouri/ ilustratii geniale. Nota 10 pentru atmosfera. As vrea un pachet de tigari din barul asta si-o poza cu oamenii de la mese. Thanks! Enjoy!

 5. Thx. all pentru tot si sper ca va plac “cadourili”!

  @ioana

  Cum facem sa ne vedem pentru a primi “the pachetul”?

 6. Foarte faină căniţa. Mulţumesc pentru ea!

Adauga un comentariu