Accesorii pentru noul Samsung Galaxy S III de la Belkin

Huse Belkin pentru Samsung 3

Huse Belkin pentru Samsung 3

Numai ce s-a lansat Samsung Galaxy S III că a şi stârnit o mulţime de controverse şi de întrebări din partea tuturor fanilor Samsung. Operatorii de telefonie mobilă de la noi s-au grăbit să anunte noul smartphone la oferte care mai de care mai atractive, iar Belkin a şi lansat o gamă specială de accesorii pentru terminal.

Pentru că a început sezonul vacanţelor m-am gândit să nu ar fi rău deloc să vă povestesc despre cum vă puteţi proteja noul smartphone în concediu şi cum noile tocuri au şi un design interesant, dar sunt şi utile, trebuie să vă povestesc despre ele.

Multe culori şi finisaje perfecte! Cam aşa se poate descrie pe scurt gama de accesorii.

Începând de la protecţia cu textură a tocului color Grip Weave până la finisajul de perlă metalic al tocului Grip Glam, noile tocuri Samsung Galaxy S III chiar ar trebui să fie primele pe lista voastră de opţiuni.

Preţurile încep de la 55 lei şi ajung până la 90 de lei la huse, iar gama a fost completată şi cu un EaseFit Plus Armband (F8M409cw) care costă 89.90 lei. Dacă denumirea vă încurcă, vă spun că este un fel de banderolă ajustabilă pentru cei care obişnuiesc să iasă la alergat, care e dotată şi cu un buzunar special pentru chei.

Iar dacă sunteţi fani Belkin nu uitaţi de concursul “Cât de gurmand eşti” unde aveţi posibilitatea de a câştiga o mulţime de produse Belkin, după nevoi, preferinţe şi… noroc!

Adauga un comentariu