30.000 de ore de folosire zilnica a iPad-urilor în avioanele airBaltic

Utilizarea iPad-ului în timpul zborurilor

Utilizarea iPad-ului în timpul zborurilor

La finalul anului 2010, airBaltic, compania naţională aeriana din Letonia, devenea prima din Europa care punea la dispoziţia clienţilor iPad-uri pentru distracţie în timpul zborurilor. La doar un an de la momentul lansării device-urilor, iPad-urile înregistrează peste 30.000 de ore de utilizare în fiecare lună.

Compania pune la dispoziţie aproximativ 10 iPad-uri 2 la fiecare zbor care este mai lung de două ore şi jumătate, iar clienţii airBaltic nu se sfiesc să se uite la filme, desene animate sau jocuri ori să citească ştirile zilnice în timpul zborului.

Pentru biletele la Business class, utilizarea iPad-ului este gratuită, iar pentru clasele economice, pasagerii care nu vor să se plictisească trebuie să scoată din buzunar 9 euro.

În timpul verii, zborurile “care au solicitat” cele mai multe tablete sunt către Antalya şi Barcelona.

În cazul în care nu mai ştiţi de unde cunoaşteţi numele companiei airBaltic, vă mai aducem aminte despre câteva dintre produsele pe care operatorul le-a pus la dispoziţia clienţilor săi: airBalticBag, pantofii airBaltic, trandafirii în timul zborului sau BalticBike. Desigur, nu doar în cazul oferirii iPad-urilor compania a fost prima din Europa, ci şi în cazurile produselor mai sus menţionate.

Sursă foto: localjapantimes/ Flickr.com.

Comentarii 2
  1. 铭盛卡行(QQ1228557129)所出售卡均为一级卡源,全新无任何交易记录,资料齐全,真实身份办理,亦可指定名字办理,诚信淘宝担保交易! 例如—可以给你淘宝店刷提高您的淘宝信用记录。 例如—你想接受汇款,但又不想让对方知道自己的真实姓名。 ä‘¥¹‹Ã¥Â¦Â‚—您想给领导送礼办ç‚ÂÂ事情,但是又不想让自己的隐私暴露!这时您就需要到我们提供办理的卡,æˆÂÂ们的卡可以让您随意的a转帐–送礼。给客户保密了隐私的同时也去除了客户的后顾之忧。本团队以真实代开卡【QQ:1228557129】办理、分别提供7大银行卡;中国银行—工商银行—建设银行—农业银行—交通银行—招商银行—邮政银行[网上银行(口令卡,电子证书,U盾)长期供应,保证全新开户,保证开户资料齐全,保证带真实有效开户原件,承掾指定名字开户我们的宗旨是:质量+速度+信誉!我们希望与 有长期需要的客户建立长期合作关系,彼此信任,共同赢利。如有需要请联系!非诚勿扰! 客户的满意是我们的心愿欢迎光顾公司宗旨: 公司执行国家金融方针和政策,在法律、法规规定的范围内开展业务, 自主经营、自负盈亏、自我约束、自担风险、切实为小企业、农民、农业及农村经济的发展服务。公司文化: 诚信—用心做事,诚信为人 规范—规范管理,依法治企 高效—真诚服务,高效便捷 和谐—同舟共济,创建和谐公司口号: 以实力、效率立足于市场 用服务、便捷来赢得口碑 崇尚职业道德,遵守法律法规  急您所急、思您所思温馨提示:在本卡行购买的卡可用于收藏使用!

  2. Lady is an appropriate term to use. You are correct in that you can't please everyone Ari. Always follow your heart, for it reflects the true you that we have come to love.

Adauga un comentariu