Wizz Air va tăia 10% din zborurile cu plecare din Bucureşti

Wizz

Au apărut modificări în cursele Wizz Air

Compania Wizz Air se vede nevoită să anuleze 10% din zborurile deţinute din cauza restricţiilor pe timp de noapte. Pe deasupra 75% din orarul pentru iarnă al Wizz Air, din şi spre Aeroportul Băneasa Bucureşti, trebuie reorganizat tot din cauza aceleiaşi măsuri.

Din 29 octombrie vor intra în vigoare noile restricţii de zbor, acestea urmând să nu mai permită operarea zborului între orele 22:00 şi 6:00. În consecinţă, numărul zborurilor pentru Londra şi Madrid a fost micşorat, iar cursele Bucureşti-Larnaca cât şi Bucureşti-Alicante au fost scoase din schemele de zbor pentru iarna aceasta.

Pentru a veni în sprijinul clienţilor săi, compania Wizz Air va face o serie de informări cu privire la modificările apărute prin intermediul e-mail-ului sau al telefonului. Pentru cei care vor fi afectaţi de schimbările ce vor fi impuse Wizz Air îi asigură că vor avea posiblitatea reprogramării zborului, sau vor putea să folosească sumele plătite pentru cumpărarea altor tichete de zbor ori servicii Wizz Air. Dacă totuşi nu se poate ajunge la un consens între companie şi clienţi, există şi posibilitatea returnării banilor plătiţi pentru bilete.

Wizz Air este cea mai mare companie low cost şi low fare din România, Europa Centrală şi Europa de Est. Mai multe detalii despre modificările de la Wizz Air găsiţi pe wizzair.com

Sursă foto: eisenbahner/ Flickr.com

Adauga un comentariu