Vietnamul investeşte în turism

vietnam turism

Investiţii în turismul din Vietnam

Oficialii din Vietnam au declarat că vor să investească peste 12 miliarde de dolari în turism, adică în infrastructură, turismul de tip eco sau medical, dezvoltarea litoralului şi nu numai.

Vestea bună este că în viitorul mai apropiat sau mai îndepărtat se pare că vor exista pe hărţile turistice şi alte destinaţii mai mult sau mai puţin cunoscute din Vietnam. Vestea nu tocmai fericită este faptul că Administraţia Naţională de Turism din Vietnam a spus că nu poate suporta în prezent mai mult de 20% din investiţie, ceea ce înseamnă că 80 de procente ar trebui să vină din partea investitorilor locali sau de peste graniţe, lucru care va duce în mod sigur la o întârziere a finalizării lucrărilor, pentru că încă nu s-a stabilit nimic în ceea ce îi priveşte.

Ca să vă faceţi o idee despre turismul din Vietnam, zonă care în trecut era asociată cu imagini de groază din război, vă spunem pentru început că centrul istoric din capitala Hanoin este un adevărat labirint prin care turiştii se pierd printre magazine, pieţe şi localuri unele mai mari sau altele care abia se pot observa printre ziduri. Nu pot uita nici de existenţa celor 3.000 de insule din calcar din Marea Chinei de Sud care răsar din apă precum adevărate miracole, iar dacă vreţi să scăpaţi de căldură faceţi un tur al străzilor din Ho Chi Minh, oraş plin de temple, clădiri coloniale franceze şi alte construcţii din trecut. Spre finalul zilei, vă puteţi duce la slujba de la un templu şi la final vă trageţi sufletul pe una din plaje, iar dacă tot alegeţi una unde puteţi face şi scufundări, pentru a descoperi şi frumuseţea apelor.

Despre cum poate fi o excursie în Vietnam citiţi şi pe imperatortravel.ro.

Aveţi de gând să ajungeţi în curând în Vietnam sau aţi fost vreodată acolo până acum?

Citiţi mai multe despre investiţiile care vor avea loc în Vietnam pe breakingtravelnews.com.

Sursă foto: flydime/ Flickr.com.

Adauga un comentariu