Unde facem shopping prin Europa?

Mergem la shopping in cele mai bune locuri din Europa

Mergem la shopping in cele mai bune locuri din Europa

Am colindat un picuţ www-ul zilele acestea şi ne-a ieşit în cale un articol interesant de pe turismmarket.com. Care ar fi cele mai faine locuri unde putem face shopping prin Europa? Asta în condiţiile în care trebuie să avem grijă şi la portofel, dar şi la distanţa pe care o vom parcurge pentru a ne putea întoarce înapoi cu plăsuţele de cumpărături pline.

O primă destinaţie interesantă, destul de apropiată de noi, care promite din punct de vedere al shopping-ului este Budapesta. Printre punctele de interes de cumpărături ale acestei destinaţii se numără Premier Outlets Center. Acesta este un soi de outlet amplat la ieşirea din oraş, deci astea vă poate spune multe despre faptul că preţurile sunt mai pentru toate buzunarele. Un alt loc bun de a ”sparge” ceva bănuţi în Budapesta este West End. West End se încadrează în categoria mall-urilor care este ridicat pe 3 nivele cu vreo 400 de magazine. Dacă ar fi să ne orientăm în funcţie de celebrele străzi cu magazine numai bune de cumpărături, să ştiţi că în capitala Ungariei există strada pietonala Vaci utca . Aici pot fi luate la rând destul de multe magazine de lux cu produse chiar excelente.

Plecăm din Ungaria şi ne îndreptăm cu poftă de shopping spre Austria. Sper să vă prindeţi că în această ţară cel mai bun loc de făcut cumpărături este chiar capitala ei, adică Viena. Viena se mândreşte cu destul de bine cunoscutele outlet-uri Shopping City Sud. La SCS magazinele de lux sunt nelipsite, iar alte sugestii bune, credem noi, pentru o sesiune de shopping reuşită mergeţi şi pe strada Mariahilferstrasse, destul de bine cunoscută pentru generozitatea sa în opţiunile pentru locurile de cumpărături pe care le oferă. Branduri precum: Swarovski, H&M, Zara, Humanic, Clinique, Levis sau Puma sunt nelipsite din această zonă.

Ne luăm tălpăşiţa din Austria şi mergem acum în Italia la Milano. Milano este arhicunoscut pentru nivelul său de magazine bune de shopping per metru pătrat. Prada Outlet este doar un singur loc de care vă spun, pentru că în mod cert nu veţi avea probleme în a le găsi pe celelalte. Aaa şi apropo în Salvagente vei vedea, şi te îndemn să şi intri în ele, magazine ca: Prada, Armani, Alberta Feretti. Vorbind drespre mall-uri treceţi pe lista voastră şi The Mall unde colecţiile Gucci, Armani, Loro Piana, Bottega Veneta sau Sergio Rossi sunt expuse şi abia aşteaptă să le cumperi.

Despre alte locuri bune de unde poţi face shopping prin Europa puteţi citi şi pe turismmarket.com

Care credeţi că ar fi totuşi locul vostru preferat pentru a merge la cumpărături din toată Europa?

Sursă foto: antwerpenR/ Flickr.com

Adauga un comentariu