Tot ce trebuie să ştii despre Malta

Plaja Mellieha Bay

Plaja Mellieha Bay

Înainte să plecaţi în vacanţă în Malta ar fi bine să ştiţi mai multe informaţii cu privire la destinaţie şi de preferat e să ştiţi cam cât costă cazare, cam cum este drumul şi cât costă un bilet de avion până acolo sau cum stă regiunea cu transportul în comun. Nu am uitat nicio astfel de informaţie vitală, ba chiar avem şi o hartă turistică pe care v-am pus-o la dispoziţie şi am povestit despre toate atunci când ne-am decis să începem ghidul nostru turistic către Malta.

Imediat ce aţi ajuns acolo pun pariu că vă gândiţi la atracţiile turistice pe care le puteţi admira, de aceea nu am stat pe gânduri şi am ales cele mai importante obiective ce merită văzute aici şi pentru că ne sunteţi dragi am adăugat şi acele locuri care nu se află în toate ghidurile turistice tradiţionale, dar pe care trebuie să le vedeţi pentru a afla care este spiritul maltezilor.

Asta este tot? Nu, nu, pentru că ni s-a cam făcut foame, de aceea am zis să ne oprim la un peşte abia prins şi gătit tradiţional, la un vin bun şi ieftin şi la o ciorbă de legume, mai exact la o kusksu servită cu hobza, pâinea tradiţională făcută în casă de maltezi. V-aţi prins, da? Vorbesc despre ce mâncăm şi bem în Malta.

Autobuzele retro pe care le veti gasi la tot pasul

Autobuzele retro pe care le veti gasi la tot pasul

La finaaal… avem piesele de rezistenţă, mai precis evenimente, festivaluri, distracţii şi puţin shopping, iar când zic “puţin” chiar mă refer la o vizită scurtă prin magazine, pentru că în Malta nu găsiţi multe magazine deci nu veţi petrece mult timp prin ele.

Acestea fiind spuse, cred că am cuprins esenţialul legat de o vacanţă în Malta. Vă invităm să încercaţi totul în city break-ul vostru şi să reveniţi să ne spuneţi cum a fost!

Surse foto: KNOW MALTA by Peter Grima/ Flickr.com şi Tim Stadelmann/ Flickr.com.

Adauga un comentariu

Malta
esential Esential
de_ne_ratat Obiective de ne-ratat
inedit Obiective inedite
food_drinks Food & Drinks
special Shopping & Special
harta Harta turistica